“Άλλος για Survivor;”: ο Μάρκος Σεφερλής αναζητά ηθοποιούς. Όλες οι λεπτομέρειες

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Απριλίου 2017

seferlis-telos-apo-to-prwino--giati-xalase-i-sunergasia.w_hr

Ο Μάρκος Σεφερλής αναζητά άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς με ικανότητες στο τραγούδι και τον χορό, για την  επιθεώρηση με τίτλο “Άλλος για Survivor;” (Καλοκαιρινή παράσταση στο θέατρο Δελφινάριο από Τετάρτη έως Κυριακή) και την κωμωδία του Αριστοφάνη “Πλούτος, the musical” (Καλοκαιρινή περιοδεία κάθε Δευτέρα και Τρίτη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πρωινές παραστάσεις τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Περοκέ για σχολεία).

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να διαβάσουν ένα κείμενο τυχαίας επιλογής που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή (εφημερίδα, περιοδικό, λογοτεχνικό βιβλίο), ενώ η  ευχέρεια σε έναν ή παραπάνω “ιδιαίτερους θεατρικούς τύπους” όπως και κάποια δεξιοτεχνία τους θα προσμετρηθούν θετικά.

Επιδίωξή μας είναι η ακρόαση να γίνει με σχετική ακρίβεια, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία για όλους.

Καλούνται λοιπόν οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται, να στείλουν πρώτα ένα βιογραφικό τους με δύο πρόσφατες φωτογραφίες (πορτρέτο και ολόσωμη) και στοιχεία επικοινωνίας, έως την Κυριακή 23 Απριλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

audition@theartofcomedy.gr

Στη συνέχεια η εταιρία θεατρικών επιχειρήσεων “The Art Of Comedy” θα επικοινωνήσει μαζί τους για περισσότερες οδηγίες και θα ορίσει με ακρίβεια την ημέρα και την ώρα ακρόασης, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες ώρες αναμονής.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210.9533044

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *