Ένας χρόνος Electra Metropolis, ένας χρόνος επιτυχίες!

Από την/τον Christina Politi | 13 Σεπτεμβρίου 2017

thumbnail

Ένα χρόνο πριν, στις  12 Σεπτεμβρίου του 2016 άνοιξε τις πύλες του ένα κομμάτι του σύγχρονου μύθου της Αθήνας, το Electra Metropolis!

Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, υποδέχθηκε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο, φτάνοντας σήμερα να είναι ένα από τα κατά τεκμήριο κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας, με πάρα πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης, το Electra Metropolis, αποτελεί το πρώτο και μοναδικό «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα που φέρει την πιστοποίηση LEED από τον Αμερικανικό οργανισμό πιστοποίησης κτιρίων, κάτι που κάνει πραγματικά περήφανους ιδιοκτήτες και εργαζομένους.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες , συμπληρώνονται  από την  κατάκτηση 3 βραβείων στις κατηγορίες Best City Hotel, Best Green Hotel και Diamond of Greek Economy, όπως και από το γεγονός ότι μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, οι κάτοικοι της Αθήνας το έκαναν το απόλυτο talk of the town, επιλέγοντας για την καθημερινή τους έξοδο, τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου, τα οποία και γεμίζουν ασφυκτικά εδώ και ένα χρόνο!

image007

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *