Ένα κόλπο για καθαριότητα και φρεσκάδα στα στρωμένα σας χαλιά

Από την/τον Γιώτα Νάτσιου | 6 Νοεμβρίου 2017

Κολάζ

Ένα μικρό , απλό και οικονομικό κόλπο για να διατηρήσετε καθαρά τα στρωμένα χαλιά σας όλο το χειμώνα είναι το εξής: κάθε φορά που σφουγγαρίζετε, «περάστε» και τα χαλιά με νερό που  θα έχετε βάλει μικρή ποσότητα παχύρευστης χλωρίνης.

Μην ανησυχείτε δεν ξεβάφουν. Προσέξτε  η ποσότητα να είναι ελάχιστη και μην πιστέψετε ότι όσο περισσότερη ρίξετε τόσο το καλύτερο. Δεν χρειάζεται παρά μόνο μερικές σταγόνες. Εναλλακτικά αν δεν θέλετε χλωρίνη, χρησιμοποιήστε υγρό σφουγγαρίσματος. Καθαριότητα και φρεσκάδα είναι τα αποτελέσματα που θα απολαμβάνετε με τον πιο απλό τρόπο.

i hate cleaning

Περισσότερα εδώ

Γιώτα Νάτσιου

Γιώτα Νάτσιου

Είμαι η Γιώτα Νάτσιου και γράφω με το ένστικτο (δεν είναι νέα μορφή γραφής, είναι το γνωστό). Το πρώτο μου βιβλίο «Το Μαγικό μέρος των διαφορών», μυθιστόρημα φαντασίας, κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Μοντέρνοι καιροί. Με αφοσίωση εξερευνώ τον κόσμο, τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, το σύμπαν, την ενέργεια και τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Στη ζωή μου κανένας κύκλος δεν μοιάζει με τον προηγούμενο. Μ’ αρέσει να ανατρέπω τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι την επανάληψη -Υδροχόος, τι περιμένεις;- και τον επινοώ κάθε φορά με διάφορες αφορμές που με βγάζουν απ’ το λήθαργο. Αυτή τη φορά θα με ανατρέψω απ’ το COSMOPOLITI που είναι γόνιμο έδαφος για ανατροπές!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *