Ήρθε η νέα αντιγηραντική σειρά της Nuxe

Από την/τον Christina Politi | 23 Φεβρουαρίου 2018

 

NEWGammeMervRepack

Απολαυστικές υφές και αποτελεσματικότητα με την υπογραφή της Nuxe, γιατί η ομορφιά είναι στη φύση μας

Φύση

Ανεξάντλητη πηγή δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας, που βρίσκεται στον πυρήνα του οράματος της Nuxe για τα καλλυντικά.

Καινοτομία

Από το ξεκίνημά της η Nuxe διατηρεί το δικό της ολοκληρωμένο εργαστήριο Ερευνας και Ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν ήδη κατοχυρωθεί 45 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ενώ πολλά ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αξιολόγηση

Κανένα προϊόν δεν προωθείται στην αγορά εάν πρώτα δεν διασφαλιστούν η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του με ακριβείς και αντικειμενικούς ελέγχους, οι οποίοι διεξάγονται υπό την επίβλεψη δερματολόγου.

Αισθησιασμός

Προκειμένου να συνδυάσει τη δραστικότητα με τη συχνή χρήση, η Nuxe δίνει έμφαση στην ευχάριστη υφή, τα φίνα αρώματα και τα ιδιαίτερα ονόματα.

Προσιτή τιμή

Το αποτελεσματικότερο προϊόν δεν είναι πάντα το ακριβότερο. Τα προϊόντα Nuxe προσφέρουν υψηλότατη ποιότητα σε λογική τιμή

Η Nuxe αναγνωρισμένη στη Γαλλία ως η Νο1 εταιρία στην περιποίηση αντιγήρανσης από το 2012 (από την εταιρεία IMS την επίσημη εταιρία καταγραφής των πωλήσεων στα φαρμακεία), δεν παρεκκλίνει ποτέ από το στόχο της: τη συνεχή έρευνα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της. Πιστή στη φιλοσοφία της, από την ίδρυσή της, δεν έχει πάψει ποτέ να αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα περιποίησης, βασισμένη στους 5 πυλώνες της φαρμακευτικής προσέγγισης, όπως αυτή προσαρμόζεται στη βιομηχανία της ομορφιάς.

NUXE-CompoNirva Rpk Transition (1)

Στον τομέα της αντιγήρανσης προσφέρει 3 ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών, για κάθε ηλικία

Νirvanesque  – Για τις πρώτες γραμμές έκφρασης

1496933500-NUX-MERV-PotNorm-Ferm

Merveillancee Εxpert – για  τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση

nux-nuxu-crem nuitouverface_vertl

Νuxuriance Ultra – για τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια πυκνότητας και λάμψης.

Δείτε αναλυτικά εδώ nuxe

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *