Αγγελική Ηλιάδη: όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της τραγουδιού “Όνειρα Σπασμένα”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Ιουλίου 2017

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση1
Έλαμπε η Αγγελική Ηλιάδη στην παρουσίαση του νέου της τραγουδιού «Όνειρα Σπασμένα», που εγκαινίασε και τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία Spicy. Πολύ συγκινημένη η Αγγελική υποδέχτηκε τους φίλους και τους συνεργάτες της μοιράζοντας χαμόγελα!

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση3

Ο γενικός διευθυντής της Spicy  Γιώργος Σταμπόλης, μίλησε για τη νέα συνεργασία που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για την αξιοσημείωτη πορεία της στο χώρο τα τελευταία χρόνια και φυσικά για την υπέροχη φωνή της Αγγελικής. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δημιουργοί του τραγουδιού, ο  συνθέτης Τόνυ Μαυρίδης και ο στιχουργός Ηλίας Γιαννικόπουλος που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την καλλιτεχνική σύμπραξη.

image013

Η Αγγελική Ηλιάδη με τη σειρά της μίλησε με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, ότι αισθάνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ευχαρίστησε όλους όσοι τη στηρίζουν και την αγαπάνε. Και ήταν όλοι εκεί! Από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και από το δημοσιογραφικό χώρο βρέθηκαν στο Opus Inner Pleasure στη Γλυφάδα: ο Αντύπας, ο Πριόβολος, η Ελένη Χατζίδου, οι VEGAS, ο Σάκης Αρσενίου, η Κατερίνα Στικούδη,  ο Σάμι Φάις, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χάρης Σιανίδης, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Τρύφων Σαμαράς, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Ιορδάνης Αγαπητός και πολλοί άλλοι.

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση4

Ηλίας Γιαννικόπουλος, Τόνυ Μαυρίδης, Γιώργος Σταμπόλης

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση13

Σόφη Πασχάλη, Νίκος Γεωργιάδης, Αγγελική Ηλιάδη, Έλενα Βρεττού

image018

H Aγγελική Ηλιάδη με τον Γενικό Διευθυντή της Spicy Γιώργο Σταμπόλη

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση11

Ελένη Χατζίδου, Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση8

Νίκος Πριόβολος, Αγγελική Ηλιάδη

image020

Άκης Δείξιμος, Γιώργος Σταμπόλης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

image015

Έλενα Βρεττού, Εύα Καραμπατζάκη, Τόνυ Μαυρίδης, Αγγελική Ηλιάδη

image021

Άκης Δείξιμος, Αγγελική Ηλιάδη

image022

Πρόδρομος, Άκης Δείξιμος, Γιώργος Σταμπόλης

Αγγελική Ηλιάδη_παρουσίαση6

Φυσικά η βραδιά έκλεισε με τον  καλύτερο και πιο μελωδικό τρόπο! Η συγκλονιστική ερμηνεία της νέας της επιτυχίας καθήλωσε τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *