Ακρόαση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 3 Φεβρουαρίου 2017

auditions-news

Για τη συμπλήρωση των αναγκών της διανομής της παραγωγής «Αντιγόνη, η αληθινή ιστορία» σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, που θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2017 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης καλούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί ηλικίας από 22 έως 45 ετών να καταθέσουν το βιογραφικό τους.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από την σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά  που θα σταλούν στο email vanpef@gmail.com με την ένδειξη ΑΝΤΙΓΟΝΗ εντός της προθεσμίας που αναγράφεται παρακάτω.

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση, χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει έναν-κατά προτίμηση-  κωμικό μονόλογο.

Κατάθεση βιογραφικών

Από Πέμπτη 2-2-2017 μέχρι και την Τετάρτη 8-2-2017

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους, σημείωμα, μία πρόσφατη φωτογραφία και να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια .

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ειδοποιηθούν με email την Πέμπτη 9-2-2017 και την Παρασκευή 10-2-2017.

Η ακρόαση θα γίνει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 10:00-17:00 στην αίθουσα του  Black  Box

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *