Ανακαλύψαμε τις μοδάτες τσάντες BASΙΛΕΙΑ που θα σας ενθουσιάσουν

Από την/τον Christina Politi | 7 Μαΐου 2017

Συλλογη τσαντιών

Η τελευταία τάση στις τσάντες, έχουν την υπογραφή BASΙΛΕΙΑ. Aτέλειωτες ώρες ανάμεσα σε υφάσματα και σχέδια σαν χόμπι, έγινε τελικά η τελευταία μόδα στις τσάντες. Όλο και περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν τις χειροποίητες τσάντες  BASIΛΕΙΑ, και ενθουσιάζονται μαζί τους. Ιδιαίτερες, μοδάτες και χρηστικές, οι τσάντες BASΙΛΕΙΑ, είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες, θα τις βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα, που θα ικανοποιήσουν το γούστο σας.

3ways black back

Ανακαλύψτε τις υπέροχες τσάντες BASIΛΕΙΑ στο facebook  και στο site basileia.gr και σε επιλεγμένα στην Αθήνα  (Τhiros-Koυκάκι, Ro126 ,Barbarossa Korydallos,  People-Αθήνα, Escape–Nέα Σμύρνη)στην Πάρο (Yria Paros), στη Σύρο (Λουσού Σύρος), στα Κύθηρα (ΑΝΝΑΦΟΡΑ Κύθηρα) και στη Σαντορίνη (Speira στην Οία). 

IMG_4600

Εμείς διαλέξαμε τις αγαπημένες μας τσάντες από τη BASΙΛΕΙΑ και σας τις παρουσιάζουμε. Μείνετε όμως συντονισμένοι στο Cosmopoliti, διότι σύντομα μία από αυτές τις τσάντες, θα γίνει δική σας

Τσαντί μάτι IMG_4598 3ways back pie de p oule -- - ------ IMG_4599 3ways back floral Τσαντι μεταλλικό gold

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *