Αυτοκτόνησε στα 32 του το αγόρι με τα τατουάζ

Από την/τον Christina Politi | 3 Αυγούστου 2018

C377FC36-C3F1-4F3F-A512-2207D471591D

Προκάλεσε αίσθηση με τα τατουάζ του που θύμιζαν ζόμπι, παίζοντας στο πλευρό της Lady Gaga στο βίντεο του “Born this way”. Παρά την επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ που ακολούθησε, έδωσε τέλος στη ζωή του λίγες μέρες πριν τα 33α γενέθλιά του.

Θλίψη στον κόσμο της μόδας και της σόου μπιζ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού μοντέλου Rick Genest λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του. Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ και σύμφωνα με τις αρχές και τα τοπικά ΜΜΕ όλα δείχνουν ότι έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο Genest υπήρξε ευρύτερα γνωστός ως “Zombie Boy” λόγω των πρωτότυπων και ιδιαίτερων τατουάζ που κάλυπταν όλο το πρόσωπο και το σώμα του, κάνοντάς τον να μοιάζει με σκελετό.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *