Αυτό το …κακό μάτι δεν θες να το διώξεις! Evil Eye με αγάπη από το Ισραήλ

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Μαΐου 2018

1 (1)

Ο σχεδιαστή μόδας Vassilis Thom σε συνεργασία με έναν από τους πιο διάσημους φωτογράφους του Ισραήλ τον Ehud Segev δημιούργησαν την πιο καυτή καλοκαιρινή φωτογράφηση και τα social media πήραν φωτιά!  Ένας ακόμη λόγος που έγινε χαμός στο Ισραήλ, ήταν και ο Lior Haim, ένα από τα πια περιζήτητα και διάσημα μοντέλα ο οποίος πόζαρε στη φωτογράφηση.
Πρόκειται για προσωπική επιτυχία και αναγνώριση για τον Έλληνα σχεδιαστή μιας και το T-Shirt που σχεδίασε κατάφερε να περάσει τα σύνορα της χώρας για τρίτη φορά και να φτάσει μέχρι το Ισραήλ, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο και πρόσφατα την Ιταλία και το Λονδίνο.
Το Τ-Shirt απευθύνεται και στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο κοινό. Αεράτη γραμμή, ζωνατό χρώμα και υπέροχη υφή που δεν μπορούν παρά να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον, αφού πρόκειται άλλωστε για ένα unisex προϊόν.

Δείτε τη φωτογράφηση με τον Lior Haim:

2 (1) 5 (1) 6 (1) 4 (1) 3 (2)
​​DESIGNER VASSILIS THOM  https://www.instagram.com/vassilisthom/

PHOTO & ART DIRECTOR EHUD SEGEV  https://www.instagram.com/ehud_segev/

MODEL LIOR HAIM  https://www.instagram.com/liorben.il/

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *