“Γαμπροί της Ευτυχίας” και μουσικές βραδιές με τον Γιάννη Μπέζο στο Προσκήνιο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Ιουλίου 2017

13-4

Με μουσικές βραδιές και με την αγαπημένη κωμωδία Οι γαμπροί της Ευτυχίας, επιστρέφει στο θέατρο Προσκήνιο ο Γιάννης Μπέζος, αναλαμβάνοντας την καλλιτεχνική διεύθυνση. Μετά από δώδεκα χρόνια, το Προσκήνιο περνάει και πάλι στα χέρια του, σε παραγωγή από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη.

Για εναρκτήριο έργο τη νέα περίοδο του θεάτρου, επιλέχτηκε η κωμωδία μετ’ ασμάτωνόπως τη χαρακτηρίζει ο Γιάννης Μπέζος που τη σκηνοθετεί, Οι γαμπροί της Ευτυχίας των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, γνωστή κι αγαπημένη από την ταινία του Σωκράτη Καψάσκη με την Γεωργία Βασιλειάδου, τον Βασίλη Αυλωνίτη και τον Νίκο Ρίζο. Οι ίδιοι το ανέβασαν πρώτοι στο θέατρο το 1961, ακολούθησε η ταινία ένα χρόνο μετά και το 1992 το ανέβασμα στο θέατρο Βεάκη με τον Σταμάτη Φασουλή, την Χρύσα Ρώπα, τον Μίμη Χρυσομάλλη και την Μαρία Καβογιάννη.  Πριν δύο χρόνια προβλήθηκε στους κινηματογράφους, ριμέικ της ταινίας σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, με την Χρύσα Ρώπα πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τώρα Οι γαμπροί της Ευτυχίας ετοιμάζονται από τον Γιάννη Μπέζο στο Προσκήνιο για την ερχόμενη σεζόν. Δίπλα στον Γιάννη Μπέζο, θα δούμε την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο ρόλο της Ευτυχίας και μαζί τους πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Σταύρος Μαρκάλας, Ντένια Στασινοπούλου, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τη μουσική και τα τραγούδια ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς. Οι φωτισμοί είναι του Νίκου Τζιόγκα και τα σκηνικά της ευρηματικής Μαίρης Τσαγκάρη.

IMG_3464

 

Οι εκπλήξεις όμως από το Προσκήνιο, δεν σταματούν εδώ. Τρία Δευτερότριτα του Δεκεμβρίου και τρία του Ιανουαρίου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελένη Τσιμπρικίδου θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με γνωστά και άγνωστα τραγούδια που γράφτηκαν για το θέατρο σε ενορχηστρώσεις του Γιάννη Παπαζαχαριάκη (4-5, 11-12, 18-19 Δεκεμβρίου και 8-9, 15-16, 22-23 Ιανουαρίου). Μουσική λοιπόν, και Γαμπροί της Ευτυχίας, θα μονοπωλούν τα βράδια μας στο Προσκήνιο, τη σεζόν που έρχεται. Ανυπομονούμε!

ασα

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

455

Σταύρος Μαρκάλας

00000

Γιάννα Παπαγεωργίου

IMG_3464 IMG_3480

Θανάσης Ισιδώρου, Κωνσταντίνα Νταντάμη

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *