Γενέθλια – και πάλι – με την Άννα Βίσση

Από την/τον Christina Politi | 30 Δεκεμβρίου 2016

img_8607

Αυτή η χρονιά επρεπε να έχει για ύμνο το Another One Bites the Dust.. Τι θανατικό ηταν αυτό – αποδεκατίστηκαν τα είδωλα της γενιάς μου. Καλά να είμαστε και να ζήσουμε να τους θυμόμαστε .. Εγώ πάλι πέρασα αυτό το combo της γιορτής με γενέθλια μαζί στη γουρλού μου κουμπάρα μου και υπερλατρεμένη Αννα Βίσση στο Hotel Ermou. Φέτος με αυστηρώς τα λατρεμένα πρόσωπα που σημάδεψαν και σημαδεύουν τη ζωή μου. Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα το 2016 που έχω να πω πως για μένα ήταν μια θεϊκή χρονιά. Ειδικά το δεύτερο μισό της ..

Το μοναδικό πράγμα που αντέδρασε προς το τέλος της χρονιάς , ειδικά μετά τις after κρεατόσουπες στα αφτεράδικα εστιατόρια ήταν το στομάχι μου και μου έκανε δώρο μια έκτακτη γαστρεντερίτιδα ανήμερα των γενεθλίων μου. Είπε στοπ και σταμάτησα. Με 4 φρυγανιές δύο ημέρες και μία συμβουλή για όσους την πάθετε: χαπακωθείτε- αφήστε τα τσάγια. Primperan και Buscopan εναλλάξ. Μια μέρα διαρκεί και την επόμενη θα είστε περδίκι!

Ολο το γενέθλιο ξεφάντωμα θα το δείτε στο βίντεο..Θεάρα η Άννα φέτος, παίρνει scalps..

Τούρτα με τριαντάφυλλα μου έστειλε το Fresh και δεν της αντιστάθηκα!

img_8644 fullsizerender fullsizerender-2

Kώστας Σπυρόπουλος, Τζώνη Καλημέρης

img_8604

Το κορίτσι των γιορτογενεθλίων μου!

img_8605

Mε το Γιώργο Ντάβλα που αντέξαμε στο χρόνο.

 

Bίντεο:

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *