Γεράματα και ρυτίδες κατάματα στο φακό

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 27 Σεπτεμβρίου 2017

1A_M

Αν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας είναι περισσότερο εμφανείς στο περίγραμμα των ματιών, στα φρύδια, στις άκρες της περιοχής γύρω από το στόμα και πάνω από τα χείλη, αυτό σημαίνει πως είμαστε εκφραστικοί και δείχνουμε τα συναισθήματά μας χωρίς περιορισμούς!

Το θέμα των ρυτίδων και η “αιώνια” νεότητα απασχολεί πολλές γυναίκες αλλά κυρίως απασχολεί τους ανθρώπους που ασχολούνται με το θέαμα. Τους ανθρώπους που “πουλάνε” την εμφάνιση και το πρόσωπο τους- μαζί με το ταλέντο τους φυσικά. Όταν λοιπόν καλλιτέχνες τεράστιας αποδοχής και φήμης εκτίθενται “άφτιαχτοι” μπροστά στον φωτογραφικό φακό… μοιάζουν ήρωες- γιατί έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ακρότητες και γελοιότητες. Κάποιοι είναι αληθινοί, αδιαφορούν για την ηλικία και τις φθορές στο πρόσωπο τους- κοινώς δεν είναι ναρκισσιστές.

1Z_M

Χάζευα κάποιες φωτογραφίες γνωστών ανθρώπων που έχουν την τόλμη να φωτογραφηθούν όπως είναι, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς υπερβολικό φωτισμό και χωρίς να υποστούν επεξεργασία ρετουσαρίσματος στο photoshop, και τους θαύμαζα. Είπα λοιπόν να κάνω ένα φωτογραφικό θέμα και να τους δούμε όλοι παρέα…..

0000

συνέχεια στο….https://www.nikosonline.gr/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%B1/

jeff-bridges-by-marco-grob

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *