Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων με λάμψη και μεγαλοπρέπεια στο Bacoa

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Δεκεμβρίου 2016

xmas_eve

Φέτος γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων μαζί με τους αγαπημένους σας σ’ ένα αληθινά γιορτινό κλίμα! Το Bacoa ειδικά αυτές τις γιορτές σας δίνει την ευκαιρία να τις απολαύσετε με τη μεγαλοπρέπεια και τη λάμψη που σας αξίζει. Στο αγαπημένο αργεντίνικο steak house Bacoa στο Κεφαλάρι, μπορείτε να επιλέξετε από τον πληθωρικό κατάλογο κρεάτων ο οποίος μπορεί να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα και να τα συνοδεύσετε από μία μεγάλη ποικιλία κρασιών και κοκτέιλς.

nkz3457

Το λαμπερό περιβάλλον, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και το έμπειρο προσωπικό του Bacoa είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας ταξιδέψουν πέρα από τις συνηθισμένες επιλογές εστίασης.

nkz3486

Δείτε το μενού της παραμονής των Χριστουγέννων και κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας

menu

nkz3542

ΒACOA

Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά

2108010999

nkz3551

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *