Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
Oscar Wilde

20 °c
Athens
19 - Μαρ - 2024

Γιώργος Χατζηνάσιος & Αλέκα Κανελλίδου: μπήκαμε στις πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα στις “Γραμμές”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
78
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

8

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Αλέκα Κανελλίδου θα εμφανιστούν πρώτη φορά μαζί σε ζωντανές εμφανίσεις στις Γραμμές, από απόψε το βράδυ και κάθε Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 19.00. Ο κορυφαίος συνθέτης, πιανίστας και μουσικός Γιώργος Χατζηνάσιος, που μας έχει χαρίσει διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια  αλλά και μερικά από τα καλύτερα κινηματογραφικά soundratcks (προσωπικά, του έχω μεγάλη λατρεία και θαυμασμό και έχω… “λιώσει” να ακούω ξανά και ξανά Σήμερα, Πέφτει βροχή, Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, Πού θα πάει, Σ΄ευχαριστώ, Σ΄όποιον αρέσουμε, Συγγνώμη που σ΄αγάπησα πολύ, Τικ τακ, Τι τα θέλεις τώρα, Το γρανάζι, Το σώμα που ζητάς, Κατηγορώ, Μάθημα σολφέζ, Μονά ζυγά, Τρανζίστορ, Ξενύχτισα στην πόρτα σου, Ο ανθρωπάκος, Όπου ο εγωισμός, Αφιλότιμη, Γιαρέμ γιαρέμ, Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής, Ενδεκάτη εντολή και πόσα άλλα, άσε τα κινηματογραφικά με τον “ύμνο” Εσύ κι εγώ πρώτο και καλύτερο!) και η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου που δεν υπάρχει τέτοια φωνή σε παγκόσμιο επίπεδο (εκεί κι αν έχω αδυναμίες: Αν ξαναγεννιόμουνα, Για φαντάσου, Δεν θυμήθηκα να σε ξεχάσω, Δεν είναι έτσι η αγάπη  -άλλος “ύμνος”- Η εφημερίδα (που ποτέ δεν το λέει στα προγράμματά της), Κίτρινη ομπρέλα, Μαγκανοπήγαδο, Μη μ΄αγγίζεις μη, Μια περιπέτεια,Πόσο δύσκολο είναι, Νύχτα είναι θα περάσει, Τα΄χει αυτά η ζωή…και πόσα ακόμη, κατάλογος ατέλειωτος!) θα μας θυμήσουν, θα μας ταξιδέψουν και θα μας δώσουν αισιοδοξία και χαρά μέσα από αυτή τη μοναδική καλλιτεχνική μουσική συνάντηση!

ΣχετικάΆρθρα

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδηςκαι η Μαίρη Στεφανακίδου.

Το Cosmopoliti λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα, έκανε μια μικρή …εισβολή στις πρόβες για να ακούσετε και να δείτε πρώτοι, μια μικρή γεύση από όσα θα συμβούν στις Γραμμές. Πατήστε το βίντεο κι απολαύστε τους!

Γιώργος Χατζηνάσιος, Αλέκα Κανελλίδου

4

Αλέκα Κανελλίδου

5

Γιώργος Χατζηνάσιος, Αλέκα Κανελλίδου

ζ33

Γιώργος Χατζηνάσιος, Μαίρη Στεφανακίδου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

9999

Γιώργος Χατζηνάσιος, Βασίλης Νάτσιος, Αλέκα Κανελλίδου

IMG_4274

Nίκος Τζιουβάρας, Γιώργος Χατζηνάσιος

IMG_4272

Ελένη Τώρου, Γιώργος Χατζηνάσιος, Στέλλα Καπάτου

00000

Αλέκα Κανελλίδου, Ελένη Τώρου, Ειρήνη Καράμπελα

ζ2

Γιώργος Χατζηνάσιος, Μαίρη Στεφανακίδου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

α1

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο, Πλήκτρα, Ενορχήστρωση: Γιώργος Τσοκάνης
Κρουστά, Τύμπανα: Λάμπρος Κουνενής
Μπουζούκι, Κιθάρα: Δημήτρης Σαββαΐδης 
Κόντραμπάσο: Θανάσης Σοφράς

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι" ...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

Σχόλια για αυτό το άρθρο

Κλείστε διακόπες με σκάφος απο την BednBlue.com και λάβετε έκπτωση χρησιμοποιώντας το κούπονι: cosmopoliti

BedNBlue