Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης: εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 2 Δεκεμβρίου 2017

ΓχΣ (7)

Με σύνθημα «Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά», διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία  η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του  Σωματείου  “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης,  στο ξενοδοχείο The Met. Στη φωτο επάνω: Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΓΧΣ, Αμαλία Μπέκια,  Βέτα Καμαρινού, Μπέρτα Οικονομίδου,  Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος, Άννα Ανανιάδου, Γιούλη Αγγέλου, Χριστίνα Καρακασίδου, Μίνα Χριστίδου,  Μαρία Λαγομάτη

Ο στόχος της εκδήλωσης  άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού φέτος, ήταν η συλλογή χρημάτων για την αγορά monitor  παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, η  πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ενημέρωσε  το κοινό  για το έργο και τους στόχους του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό  και ευχαριστίες απηύθυνε  η κυρία Σδούγκα Μαρία, Διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι,  η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων  δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

ΓχΣ (81)

Χριστίνα Φιλιππίδου & Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης εκ των χορηγών Κτήμα Porto Carras

ΓχΣ (93)

Αλεξάνδρα Σαραφίδου,Μίνα Χρηστίδου, Κάκια Σαραφίδου

ΓχΣ (97)

Νούλη Χατζηανδρέου, Χριστίνα Καρακασίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα

ΓχΣ (100) Νούλη Χατζηανδρέου, Βασίλης Παπαβασιλείου

ΓχΣ (143)Κική Ουδατζή, Χριστίνα Καρακασίδου

ΓχΣ (154)

Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Εύη Ζώττα από οφθαλμολογικό Κέντρο Diathlasis

ΓχΣ (156)

Αλίκη Μπουλούμπα, εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας

ΓχΣ (169)

Στέλλα Ντόκα και Κυριάκος Κυριακού Πλαστικός Χειρουργός, χορηγοί της εκδήλωσης

ΓχΣ (176)

Λίλη Βαφειάδη, Χριστίνα Καρακασίδου, Γιούλη Αγγέλου, Ελένη Ραπτοπούλου

ΓχΣ (283)

Νούλη Χατζηανδρέου, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ, Βασίλης Παπαβασιλείου

ΓχΣ (287)

Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ

ΓχΣ (304)

Νούλη Χατζηανδρέου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *