Δήμος Μυκόνου & All For Blue: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με καθαρές παραλίες

Από την/τον Christina Politi | 7 Ιουνίου 2018

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 3

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με την All For Blue της Κατερίνας Τοπούζογλου και στα πλαίσια του σχεδίου δράσης που υλοποιούν από κοινού, πραγματοποιήθηκε υποθαλάσσιος καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Χαραλάμπη.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 1

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων αντικειμένων που περισυλλέγησαν, ήταν και ένα μηχανάκι, προς έκπληξη των λουομένων και των συμμετεχόντων στη δράση καθαρισμού του βυθού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 5

Στη δράση συμμετείχε και η έκτη τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, οι μαθητές του οποίου συνέδραμαν καθοριστικά στον καθαρισμό της ακτής του Αγίου Χαραλάμπη.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 2

Αντίστοιχες «εντυπωσιακές» εικόνες παρατηρήθηκαν και μετά τον περσινό καθαρισμό της παραλίας και του βυθού της Φτελιάς από την All For Blue σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που πλέον έχει γίνει συνείδηση στο μυαλό των Μυκονιατών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 7 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 6 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 4

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *