Δείπνο προς τιμήν της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από τον ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 28 Μαΐου 2018

.1

Ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος διοργάνωσε δείπνο στο Λευκό Παλάτι προς τιμήν των ιεραρχών της Αρχιεπισκοπής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που συμμετέχουν στην τακτική Εκκλησιαστική Συνέλευση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πατριάρχης Ειρηναίος της Σερβίας μαζί με Μητροπολίτες και Επισκόπους της Εκκλησίας, η Κυβερνητική εκπρόσωπος Συνεργασίας με τις Εκκλησίες και τις Θρησκευτικές Κοινότητες της Σερβίας και καθηγήτρια Dr. Mileta Radojevic, καθώς και μέλη των συμβουλευτικών οργάνων του Στέμματος.

4

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συγκεντρωθήκαμε στο Λευκό Παλάτι για αυτό το δείπνο όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Αυτό το δείπνο είναι προς τιμήν του Πατριάρχου της Σερβίας και των μελών της Ιεράς Συνέλευσης των Επισκόπων. Έχει γίνει ένα παραδοσιακό γεγονός που πρέπει να προσφέρεται, διότι δίνει ένα παράδειγμα ενότητας και συνεργασίας για το κοινό καλό. Η Εκκλησία και το Στέμμα είναι οι δύο θεσμοί στη χώρα μας που φέρνουν σταθερότητα. Το περασμένο έτος ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό από τότε που ο Πατριάρχης μας πραγματοποίησε το γάμο του γιου μου Φίλιππου και της Πριγκίπισσας Ντάνιτσα και οι καμπάνες του ναού του Αγίου Σάβα χτύπησαν σαν επίσημο σημάδι της γέννησης του πρίγκιπα Στεφάνου. Ο Θεός να ευλογεί όλους τους ανθρώπους μας και τη χώρα μας », δήλωσε ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος.

3

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος της Σερβίας ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρο και έδωσε την ευχή του για καλή τύχη στη Βασιλική Οικογένεια, καθώς και για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και τη σωτηρία σε όλους τους ανθρώπους.

2

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *