Δημήτρης Σαμόλης: νέο τραγούδι “Λέων Με Κριό”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Ιανουαρίου 2017

Dimitris Samolis Leon me Krio

“Κάθε άνθρωπος γεννιέται με ένα ξεχωριστό αποτύπωμα και κάπως μέσα στο χωροχρόνο συναντιέται με έναν άλλο άνθρωπο και η χημεία είναι μαγικά εκρηκτική. Το μυστήριο αυτής της χημείας έχει προσπαθήσει να λύσει ανά του αιώνες η ψυχολογία, η λογοτεχνία, η βιολογία. Το ”Λέων με Κριό” είναι ένα αισιόδοξο, μελωδικό τραγούδι που λέει πως όταν δυο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί,  μπορούν να αψηφήσουν τους νόμους οποιασδήποτε επιστήμης, ακόμη και αυτής των αστεριών..”

Πέρα από εκρηκτικός ζωδιακός συνδυασμός, το τραγούδι ”Λέων με Κριό” είναι το δεύτερο single, μετά από το “ΑΤΑΡΙ”,  του επερχόμενου cd του Δημήτρη Σαμόλη, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καινούριου χρόνου.
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις
streaming υπηρεσίες:https://DimitrisSamolis.lnk.to/LeonMeKrioPR

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *