Δύο θεές στο πάρτυ της Panik Records

Από την/τον Christina Politi | 6 Ιουλίου 2016

Facetune

Η Panik Records και Entertainment Group μόνο σε πάνικ δε βρίσκεται.. Θριαμβευτικά γιόρτασε τα 5 της χρόνια στο Private House χθες το βράδυ με το μέγιστο τρόπαιο Αννα Βίσση να φυσάει τα κεράκια της τούρτας της παρέα με τον Πάρι Κασιδόκωστα και το Γιώργο Αρσενάκο.

Φυσικά εκεί η Μαριάννα Λάτση που στηρίζει πάντα το γιο της και έχει μία κορμάρα του άνευ προηγουμένου. Η Μαριάννα και η Άννα ήταν κάτι παραπάνω από απαστράπτουσες καρακαλλόνες….

Facetune (3)

Facetune (2)

Εκεί και ο Κωσταντίνος Ρήγος με τον Αγγελο Παναγόπουλο και την Τάμτα. Εκεί και ο Κώστας Μαρτάκης και πάρα πολλοί άλλοι που θα δείτε σε επόμενο αφιέρωμα..

FullSizeRender FullSizeRender 2

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *