Εγκαίνια στο Polis Hammam της Θεσσαλονίκης

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 26 Μαρτίου 2018

_MG_9197

Το POLIS HAMMAM μαζί με τον Business Developer της εταιρίας  Λάκη Γαβαλά ( στη φωτό: Γιάννης Μπουτάρης – Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρα Λούτσου – Ιδιοκτήτρια του Polis Hammam, Λάκης Γαβαλάς – Business Developer του Polis Hammam) άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη για να υποδεχτεί τους καλεσμένους του καθώς και τους εκπροσώπους του τύπου και να γιορτάσει μαζί τους μια επιτυχημένη εξαετία λειτουργίας. Στα πλαίσια της επετείου του το POLIS HAMMAM παρουσίασε τα νέα του προϊόντα υπενθυμίζοντας πως οι παραδοσιακές μέθοδοι περιποίησης προσώπου και σώματος σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα υπόσχονται πάντοτε εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του POLIS HAMMAM και ο  Λάκης Γαβαλάς ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στο χρόνο μέσα από την φιλική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε ενώ ο προσεγμένος και παραδοσιακά διαμορφωμένος  χώρος του POLIS HAMMAM δημιούργησε την αίσθηση μιας άλλης εποχής όπου προτεραιότητα έχει η εσωτερική και ταυτόχρονα η εξωτική ευεξία.

_MG_9286

Λάκης Γαβαλάς, Ντέπυ Χιωτοπούλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

_MG_9297

Αναστασία Αργυριάδου, Δήμητρα Αϊβαζίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου

_MG_9343

Καίτη Κυρκοπούλου

_MG_9388

Αλεξάνδρα Λούτσου,  Λάκης Γαβαλάς, Λήδα Παπαδοπούλου

_MG_9459

Χριστίνα Φραγκοπούλου, Λήδα Παπαδοπούλου- Σύμβουλος Επικοινωνίας, Αγνή Τσάρα

_MG_9501

Νούλη Χατζηανδρέου, Αλίκη Μπουλούμπα, Βασίλης Παπαβασιλείου, Χριστίνα Καρακασίδου, Γιάννης Βασιλειάδης

_MG_9511

Νούλη Χατζηανδρέου, Αλεξάνδρα Λούτσου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Χριστίνα Καρακασίδου

_MG_9568

Λίτσα Τσερτσίδου, Λάκης Γαβαλάς, Λένια Τσερτσίδου

_MG_9614

Αλίκη Μπουλούμπα, Ορέστης Τσάνγκ, Βασίλης Παπαβασιλείου, Νούλη Χατζηανδρέου

_MG_9668

Αλεξάνδρα Λούτσου, Ορέστης Τσάνγκ

 

 

Το POLI S HAMMAM, Κωνσταντίνου Καραμανλή 40 Α, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη και Αυλητών 6-8, Ψυρρή – Αθήνα αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία όαση ηρεμίας για τους επισκέπτες του, οι οποίοι επιλέγοντας τις υπηρεσίες του αναζωογονούν την εσωτερική τους ενέργεια και συνάμα η εξωτερική τους λάμψη ανανεώνεται.

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *