Εγκαίνια της Στοάς Δραγούμη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 15 Δεκεμβρίου 2016

stoa3

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του GrEatings Στοά Δραγούμη και του εστιατορίου Ίωνος. Σε ένα ολοήμερο πάρτι με μουσική και κεράσματα, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε, με πολλά χαμόγελα και ευχές, την ομορφότερη Στοά της πόλης!

stoa1

Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς το πρωί δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις, που διατίθενται στα καταστήματα της Στοάς. Αργότερα το απόγευμα, το πάρτι συνεχίστηκε με live μουσική και άφθονο φαγητό στο εστιατόριο Ίωνος, που βρίσκεται μέσα στο πολυχώρο.

stoa2

Το GrEatings Στοά Δραγούμη βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 3, στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ελληνικές γευστικές απολαύσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στους χώρους της θα βρείτε παντοπωλείο με παραδοσιακά προϊόντα, αρτοποιείο, ψητοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, ποτοπωλείο και το εστιατόριο Ίωνος.

1Άγγελος Σιδηρόπουλος , Μαρία Σιδηροπούλου , Σοφία Σιδηροπούλου, Κοσμάς Σιδηρόπουλος (Ιδιοκτήτες του GrEatings Στοά Δραγούμη)

2Περικλής Κετσακίδης, Νάνσυ Υφαντίδου, Όλγα Παπαδοπούλου

3Χρήστος Μανώλας, Τόνια Βενιέρη

4Μαρία Παπαδοπούλου, Νίκος Παχούμης

5Κοσμάς Σιδηρόπουλος, Στήβη Σιωζοπούλου

6Το ΔΣ του ορφανοτροφείου «ΜΕΛΙΣΣΑ»

7Σοφία Σιδηροπούλου, Δήμητρα Τοιχομίδου

8Νάνσυ Υφαντίδου, Θεοδοσία Ζεγκινιάδου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *