Εκδήλωση του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» υπέρ των Συλλόγων «Όραμα Ελπίδας» και «ΑΕΛΙΑ»

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 14 Δεκεμβρίου 2016

new-folder-415

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιδρύματος Ιωάννης & Άννα Βελλίδη, πρόεδρος του οποίου είναι η Κατερίνα Βελλίδη, , στο bar restaurant Shark στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε δύο σωματεία που μάχονται εναντίον του καρκίνου το καθένα με το δικό του τρόπο: Στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρόεδρος του οποίου είναι η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και στην ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα – Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού), πρόεδρος του οποίου είναι ο  Νίκος Κανόπουλος. Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν για τους σκοπούς των δύο Συλλόγων.

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης άνοιξε την πιο θερμή αγκαλιά του στο φιλανθρωπικό έργο των ιδρυμάτων, και καλωσόρισε έμπρακτα τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν μας εγκαταλείπουν ακόμη και στους δύσκολους καιρούς.

_wb_8729Tζένη Δεληχρήστου, Γλυκερία Καπάνταη, Χρύσα Γιασημάκη, Καλυψώ Γούλα (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης)

_wb_8791

Στράτος Δημητριάδης, Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Dirk Raudonus, εκ των χορηγών LIDL

1

Αντωνία Καρρά, Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»)

0169

Λήδα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Tζένη Δεληχρήστου

0218

Λήδα Παπαδοπούλου, Δρ. Δήμος Ψηφίδης  της Smartlipo εκ των χορηγών

0303

Νίκος και Όλγα Παχούμη, Βασίλης Παπαβασιλείου

0466

Μαριάννα Βλασίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου

0488

Νίκη Ζώνιου, Κωνσταντίνος Μπεκρής εκ των χορηγών ZONIOU

8594

Ιφιγένεια Κουτσουβέλη, Αγγελική Σάπικα εκ των χορηγών Αxel

img_4374

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD Papadopoulos Furs, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών KYANA,  Έλενα Τάπρα εκ των χορηγών Naily’s

img_4184

Μάρκος Μαχαιρόπουλος εκ των χορηγών, Δημήτρης Πετρίδης του bar restaurant Shark

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *