Εκδρομή στο Ναύπλιο με το ίδρυμα Κόκκορη και Ψαραύτειο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ Ι (9)

Την ιδιαίτερη της σύνδεση με την προσφορά και την αγάπη έδειξε για άλλη μια φορά η Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση της με το Ίδρυμα Κόκκορη και Ψαραύτειο όπου συνεχίζει ανελλιπώς να στηρίζει κάθε δράση του.

ΦΩΤΟ 3

Συνόδευσε τα παιδιά του ιδρύματος στο Ναύπλιο όπου πραγματοποίησαν όλοι μαζί για πρώτη φορά το προσκύνημα τους στον Αγ.Λουκά τον Ιατρό, στο νέο μεγαλοπρεπέστατο ναό, ο οποίος ανοικοδομήθηκε με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος, κ.Νεκταρίου.  Ο Σεβασμιώτατος, επιφύλαξε σε όλους μια θερμή υποδοχή ενώ η κυρία Ντολαπτσή με τον σύζυγό της (Θεόφιλο Κοντομήτρο) παρέθεσαν σε όλους τους «εκδρομείς» πλούσιο γεύμα στην παραλία του Ναυπλίου.

ΦΩΤΟ 2 ΦΩΤΟ 4

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *