Εκρηκτική εμφάνιση του Χρήστου Δάντη στο Mykonos Bar

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Αυγούστου 2017

Christos_Dantis_3

Το φετινό καλοκαίρι, η ελληνική διασκέδαση επέστρεψε στην πόλη της Μυκόνου! Το MYKONOS BAR υπογράφει τη νυχτερινή Μυκονιάτικη διασκέδαση, καθώς χιλιάδες τουρίστες που θέλουν να ζήσουν “τη διάσημη νυχτερινή ζωή του νησιού” ή να διασκεδάσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου το επισκέπτονται.

Το Mykonos Bar & το VOX  ένωσαν τις δυνάμεις τους κάνοντας το μαγαζί τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό και για φέτος το καλοκαίρι με συνεργασίες έκπληξη αγαπημένων καλλιτεχνών κάθε εβδομάδα.

Christos_Dantis_2

Την αρχή από μια σειρά από εκρηκτικά party στο MYKONOS BAR με αγαπημένους καλλιτέχνες έκανε ο μοναδικός Χρήστος Δάντης, ο οποίος απογείωσε τη διάθεση του κόσμου με τα θετικά vibes, τη δυνατή μουσική και την party ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Όλο τον Αύγουστο η Έλλη Κοκκίνου, η Σάσσα Μπάστα και ο Θοδωρής Φέρρης αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν το κοινό και να ανεβάσουν το θερμόμετρο της καλοκαιρινής διασκέδασης στα ύψη.

Christos_Dantis_1

Πιο αναλυτικά:

Θοδωρής Φέρρης & Σάσα Μπάστα / 7-8 Αυγούστου

Έλλη Κοκκίνου  9-13 Αυγούστου, 20 Αυγούστου, 25-26 Αυγούστου.

Ραντεβού στο MYKONOS BAR και τον Αύγουστο.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *