Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Mykonos Bar

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Αυγούστου 2017

Lambis Livieratos

Το Mykonos Bar & το VOX  συνεχίζουν να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου μετατρέποντας το μαγαζί στον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό και για φέτος το καλοκαίρι με συνεργασίες έκπληξη αγαπημένων καλλιτεχνών κάθε εβδομάδα.

Elli Kokkinou 2

Μετά τον μοναδικό Χρήστο Δάντη, τη σκυτάλη πήραν με τη σειρά η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, ο Ηλίας Βρεττός και ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι οποίοι απογείωσαν με τη σειρά τους τα βράδια των παρευρισκομένων, τραγουδώντας τις μεγάλες τους επιτυχίες και δημιουργώντας πραγματικά το αδιαχώρητο στο μαγαζί.

Lambis Livieratos 2

Ilias Vrettos 2

Elli Kokkinou

Ilias Vrettos

Ένα πλούσιο πρόγραμμα από guest εμφανίσεις θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου με τους Έλλη Κοκκίνου και πάλι, Σάσσα Μπάστα και Θοδωρή Φέρρη να αναλαμβάνουν τη σκυτάλη για να ξεσηκώσουν το κοινό και να ανεβάσουν το θερμόμετρο της καλοκαιρινής διασκέδασης στα ύψη.

Πιο αναλυτικά:

Θοδωρής Φέρρης & Σάσα Μπάστα // 2-3 Αυγούστου, 7-8 Αυγούστου

Ελλη Κοκκίνου // 4-6 Αυγούστου, 9-13 Αυγούστου, 20 Αυγούστου, 25-26 Αυγούστου.

Ραντεβού στο MYKONOS BAR και τον Αύγουστο.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *