Εντυπωσιακό opening για το εστιατόριο Malabar inHouse

Από την/τον Christina Politi | 25 Οκτωβρίου 2016

drz-baku-9428

Σε ένα ανακαινισμένο χώρο και με ζεστή και ανανεωμένη διάθεση στο ξενοδοχείο The Margi,το δημοφιλές  εστιατόριο του φετινού καλοκαιριού Malabar υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους inHouse, καλωσορίζοντας τη χειμερινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα από τον ταλαντούχο chef Παναγιώτη Γιακαλή με πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου καθώς και  μοναδικά κοκτέιλ, στο νέο open style bar, που φιλοδοξεί να κλέψει την παράσταση , αποτελώντας το σημείο συνάντησης το φετινό χειμώνα.

dar_3413

Στο νέο ατμοσφαιρικό σκηνικό, που έχει επιμεληθεί ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, ο χώρος μεγαλώνει προσφέροντας ωστόσο μια αίσθηση θαλπωρής  με τα μοναδικά  έπιπλα, τα κρυστάλλινα φωτιστικά και τον ειδυλλιακό φωτισμό.

Για κρατήσεις , επικοινωνήστε στο 210 8929160

dar_3727 Γιάγκος Αγιοστρατίτης – Πάρης Κασιδόκωστας – Θοδωρής Αγιοστρατίτης

dar_3498

 Θοδωρής Αγιοστρατίτης – Τζέρικα Ελματζίογλου

dar_3544

 Στεφανος Δημητριάδης, Μαρίνα Κουταρέλλη Χρηστος Μποφίλιος

dar_3560

 Γιάννης Δρυμωνάκος – Στέλιος Καφαντάρης

dar_3664

 Δημήτρης και Αλεξία Αγιοστρατίτη

drz-baku-9415 dar_3415

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *