Επίδειξη του Οίκου Giannetos στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers’ Week

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Οκτωβρίου 2017

22.

Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος του Οίκου χειροποίητων ενδυμάτων Giannetos παρέδωσε μάθημα υψηλής ραπτικής με τα επί παραγγελία κοστούμια του και τον εντυπωσιακό Κώστα Μαρτάκη σε ρόλο guest star και άνοιξαν την εβδομάδα μόδας με έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό τραγουδιού και πασαρέλας μεταφέροντας την λάμψη των shows του Μιλάνου στην καρδιά της Αθήνας στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers’ Week.

17.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και τα 110 χρόνια εμπειρίας του οίκου Giannetos, ο Τάκης Γιαννέτος παρουσίασε τη νέα του συλλογή F/W 2017 “The Male Sartorialist” με έντονα μοντέρνο twist στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό του ηχηρό μήνυμα για τα Ελγίνεια “Bring the marbles back” με μια χειροποίητη κεντητή στο χέρι δημιουργία.

23.

Το Hair Styling της επίδειξης επιμελήθηκε η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος (Diamantopoulos Academy), ενώ ανάμεσα στους χορηγούς της επίδειξης ήταν και Κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής MediPrinou που αποτελούν και έναν από τους χορηγούς του Athens Xclusive Designers’ Week γενικότερα.

1.

Τάκης Γιαννέτος, Κώστας Μαρτάκης2.Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός MediPrinou), Μαρίνα Πατούλη, Νίκος Παπαδάκης, Τόνια Φουσέκη 3.Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη, Κατερίνα Γιαννέτου4.Βασίλης Διαμαντόπουλος, Ελένη Μπέτα, Πέτρος Γερογλίδης 5.

Κώστας Μαρτάκης6.Πέτρος Δελατόλας, Τάκης Γιαννέτος, Κώστας Μαρτάκης, Γιώργος Καβακάκης, Μάνος Βροντζάκης7.

Μάκης Δανάλης με τη συνοδό του8.Ηλίας Κοκκοτός, Θέμης Γεωργαντάς, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Κώστας Τσουρός9.Μάριαμ Μουζάκη, Άρης Αναγνώστης (από τα MediPrinou), Μαρία Βαζούρα10.Γιώργος Βάλαρης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Θανάσης Ευθυμιάδης11.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Στέλλα Μέλιγκαν12.Σόφη Πασχάλη, Κώστας Κοκκινάκης13.Έλενα Κυρίτση, Χαράλαμπος Παπανικολάου14.

Μάνος Βροντζάκης, Πέτρος Δελατόλας

15.

Τάκης Γιαννέτος, Κατερίνα Γιαννέτου16

Τάκης Γιαννέτος, Κώστας Μαρτάκης

19.

Κώστας Κοκκινάκης, Κατερίνα Γιαννέτου20.Κώστας Μαρτάκης

21.

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *