Επίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 2 Νοεμβρίου 2017

image_7574

Στο LAZART Hotel, στην οδό Κολοκοτρώνη 16 στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου,  σε ένα δημιουργικό χώρο τέχνης. Τα  εγκαίνια του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα φιλόμουση και καλλιτεχνική περιοχή της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λεπτά από τις ακτές του Θερμαϊκού και στην καρδία της πόλης, κατάφεραν να δώσουν στους πολλούς καλεσμένους την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της πρωτοβουλίας του LAZART Hotel να αναδείξει την πολιτισμική ταυτότητα του Δήμου Παύλου Μελά και της Σταυρούπολης.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International, Χάρης Σιγανός  και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου, Νόπη Σαββίδου. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης  καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες αλλά και επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας.

0071

Χ. Σιγανός (CEO, Zeus International) και Ν. Σαββίδου (General Manager, LAZART Hotel), με τον Ιωάννη Βεργίνης (Επ. Πρόξενος Λουξεμβούργου ) και Αντώνη Μανδρίτη (Γεν. Πρόξενος Κύπρου )

0086
Ματίας Χόφμαν ( Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο) Με Ν. Σαββίδου(General Manager, LAZART Hotel) και Χ. Σιγανό(CEO, Zeus International)

0104
Γ. Μαραγαρίτης (General Manager, Wyndham Grand Athens, Χ. Σιγανός (CEO, Zeus International) , Κυριάκος Ποζρικίδης (Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ), και Ν. Σαββίδου

0130
Χάρης Σιγανός (CEO, Zeus International), Σταύρος Καλαφάτης (Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης) και η Νόπη Σαββίδο υ(General Manager, LAZART Hotel)

0303
Σία Ζεγκινιάδου (ιατρός), Γιώργος Καρατάσιος ( πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας)

0239
Νόπη Σαββίδου (General Manager, LAZART Hotel) με Γιάννης Βοτσαρίδης (ιδιοκτήτης της Interlife ασφαλιστικής)

0260
Μαριάννα Βλασίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Σία Ζεγκινιάδου

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *