Επίσημη πρεμιέρα για την ελληνική ταινία “The Bachelor 2”. Τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Δεκεμβρίου 2017

23472026_1751144085188109_4575257203064960233_n

Η  λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας “The Bachelor 2” έγινε στα Village Cinemas στο Φάληρο και στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης. To παρών έδωσαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης , ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Νίκος Βουρλιώτης , ο Μελέτης Ηλίας , η Βασιλική Τρουφάκου, ο Τόνι Σφήνος, ο Δημήτρης Τζουμάκης , ο Δημήτρης Πιατάς , η Άννα Κουρή, o Νίνο Ξυπολιτάς καθώς επίσης πολλοί επώνυμοι από το χώρο της showbiz φίλοι τους.

Η πρώτη ταινία της σειράς ξεπέρασε τα 100.000 εισιτήρια την προηγούμενη κινηματογραφική σεζόν – η δεύτερη, “The Bachelor 2”, αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25/12.

Υπόθεση:
Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς πρωταγωνιστούν στον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

PAN_050

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ – ΝΙΝΟ

PAN_063

]ΒΙΚΥ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ – ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥPAN_070

] ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ –ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ-ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ

PAN_073

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ-ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

PAN_092

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ –ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ –ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ

PAN_102

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ

PAN_105

 ΖΟΖΕΦΙΝ

PAN_111

 ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

PAN_129

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ – ΕΥΡΥΔΙΚΗ-ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ- ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ-ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

PAN_154

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ – ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΗ

PAN_156

 ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

PAN_143

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ με την συνοδό του

PAN_159

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ – ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

PAN_076

  • Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νίνο Ξυπολιτάς, Μελέτης Ηλίας

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

ΣΕΝΑΡΙΟ | ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ & ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΖΑΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ | ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΞΑΝΘΗΣ & ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΤΑΖ | ΤΕΟ ΣΚΡΙΚΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ | SHOWTIME PRODUCTIONS, VOICE ENTERTAINMENT ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ | ALPHA

ΔΙΑΝΟΜΗ | VILLAGE

Facebook: https://www.facebook.com/thebachelor.movie/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/thebachelor_movie/

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *