Επίσκεψη στο Χαμόγελο του Παιδιού για τους ηθοποιούς της σειράς “4ΧΧΧ4”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Δεκεμβρίου 2017

02

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 «4ΧΧΧ4», Πέτρος  Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, επισκέφθηκαν το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια, σχολικά κ.ά. για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη.

04

Οι Πέτρος  Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, βοήθησαν στη διαδικασία προετοιμασίας των χριστουγεννιάτικων πακέτων με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, δώρα και έστειλαν τις ευχές τους για ένα καλύτερο 2018, με περισσότερα χαμόγελα και αγκαλιές σε περισσότερα παιδιά.

 03

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

01

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

05

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *