Ετήσια γιορτή του JKM Group στο Box

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Μαρτίου 2018

9.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια γιορτή του JKM Group στο Box. 1200 καλεσμένοι βρέθηκαν μαζί με τον Γιάννη Μωράκη στην καθιερωμένη κοπή της πίτας για να γιορτάσουν την πολύ επιτυχημένη χρονιά που πέρασε αλλά και αυτή που διανύει τώρα ο όμιλος και δείχνει να υπόσχεται πολλά.

1

Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί όλοι εργαζόμενοι του ομίλου, αλλά και γνωστές προσωπικότητες τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η γιορτή εξελίχθηκε σε ένα εκπληκτικό πάρτι, γεμάτο μοναδικά δώρα, εκπλήξεις άφθονη διασκέδαση και εκρηκτική μουσική από τις ΜΕΛΙSSES.

2.

Γιώργος Ντάβλας, Τάμτα, Γιάννης Μωράκης

3.

Ιωακείμ Τζουμάκης, Τάκης Διδασκάλου, Γιάννης Μωράκης

4.

Λάκης Γαβαλάς

5.

Γιάννης Μωράκης, Άννα Βίσση

6.

Εύη Μωράκη, Γιάννης Μωράκης

7.

Καλομοίρα Πολυζωγοπούλου, Αιμίλιος Μαυρομιχάλης

8.

ΜΕΛΙSSES

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *