Ευέλικτη σχεδίαση και εντυπωσιακός ήχος από το νέο Mini Hi-Fi σύστημα ήχου FJ5

Από την/τον Christina Politi | 7 Νοεμβρίου 2017

LG FJ5 Mini Hi-Fi Bluetooth speakers Photo 1

 

Το νέο σύστημα ήχου LG Mini Hi-Fi FJ5 διαθέτει ισχυρές δυνατότητες ήχου που δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα πάρτι. Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο Mini Hi-Fi Bluetooth ηχείο FJ5 συνολικής ισχύος 220 watt το οποίο προσφέρει δυνατό ήχο και πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Η νέα πρόταση ήχου της LG διαθέτει ευέλικτο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία της εταιρείας.

Η σχεδίαση του FJ5 επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη τοποθέτηση, παρέχοντας την απαιτούμενη αντοχή που επιτρέπει στον χρήστη να νιώσει τη δύναμη του ήχου και του μπάσου ανεξαρτήτως προσανατολισμού. Σε συνδυασμό με τα φώτα που αναβοσβήνουν ή πάλλονται ανάλογα με το ρυθμό, το νέο ηχείο της LG είναι η ιδανική λύση για κάθε πάρτι και προσφέρει ατμόσφαιρα κλαμπ.

LG FJ5 Mini Hi-Fi Bluetooth speakers Photo 2

Για πρωτότυπα και διασκεδαστικά πάρτι, το ηχείο FJ5 δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε μέσω της λειτουργίας Karaoke Star αφαιρώντας τα φωνητικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, το FJ5 διαθέτει 18 φωνητικά εφέ, από Μπάσα και Σοπράνο, έως Ήλιο και Ρομπότ, ενώ παράλληλα προσφέρει διάφορα Εφέ DJ: Scratching (γρατζούνισμα), Flanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Phaser (αλλαγή φάσης σήματος), καθώς και προ-ηχογραφημένα ηχητικά εφέ.

Μέσω της δυνατότητας Party Link ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα ασύρματα μεταξύ τους και να απολαύσει διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό ηχείων. Ταυτόχρονα, το καινοτόμο πάνελ LED που διαθέτει το ηχείο Mini Hi-Fi FJ5, προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής του τρόπου ακρόασης της μουσικής καθώς εμφανίζει στην οθόνη τις έξι λειτουργίες ήχου που διαθέτει το ηχείο (Τυπική, Ποπ, Κλασική, Ροκ, Τζαζ και Δυνατά μπάσα).

LG FJ5 Mini Hi-Fi Bluetooth speakers Photo 3

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *