Η Άννα Βίσση δίνει τα τελευταία καλοκαιρινά φιλιά απόψε @Hotel Ερμού Summer! Ραντεβού τον Οκτώβρη

Από την/τον Christina Politi | 15 Ιουλίου 2017

IMG_4507

Mετά από δύο μήνες απόλυτης επιτυχίας, η Άννα Βίσση αποχαιρετά απόψε το Hotel Ερμού Summer και ανανεώνει το ραντεβού με τους απεριόριστους θαυμαστές της τον Οκτώβριο στο original Hotel Ermou στο Γκάζι, παρέα με την εξαιρετική μπάντα, με τους καλύτερους μουσικούς που είχε ποτέ μαζί της: Αντώνης Ανδρέου – Τρομπόνι, Δημήτρης Γάσιας – Βιολί, Γιάννης Καφετζόπουλος – Πιάνο/Πλήκτρα , Κώστας Κεφαλάς – Τρομπέτα, Παναγιώτης Κολοκοτρώνης – Μπουζούκι, Μιχάλης Μπακάλης – Κρουστά, Δημήτρης Μποσινάκος – Τύμπανα, Κώστας Πατσιώτης – Μπάσο, Δημήτρης Σιάμπος – Κιθάρες, Παναγιώτης Τσεβάς – Ακορντεόν, Carlos E. Perez – Κιθάρες.

IMG_4638

Το Hotel Έρμου στην καλοκαιρινή του βερσιόν, ικανοποίησε και τα πιο δύσκολα γούστα στο χώρο της διασκέδασης και τους πιο φανατικούς  -και μη- θαυμαστές της Άννας, με ένα πρόγραμμα που είχε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες -ποια να αφήσεις και ποια να βγάλεις από την τεράστια δισκογραφία της- αλλά και διασκευές από διαχρονικά τραγούδια, στα οποία η Άννα με τη φωνάρα της και την ερμηνεία της, έδωσε νέα πνοή κι ο κόσμος τα αγάπησε ξανά.

IMG_4694

Αν είστε από τους ελάχιστους που δεν απόλαυσαν την Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού Summer, έχετε την ευκαιρία απόψε Σάββατο 15 Ιουλίου. Όσοι πήγατε, είναι βέβαιο ότι και σήμερα το βράδυ θα είστε πάλι εκεί, ξανά μανά, για τα τελευταία Καλοκαιρινά Φιλιά και…

IMG_4695

…ραντεβού τον Οκτώβρη!

IMG_4394

Hotel Ερμού Summer

Μουσικοί:

Αντώνης Ανδρέου – Τρομπόνι
Δημήτρης Γάσιας – Βιολί
Γιάννης Καφετζόπουλος – Πιάνο/Πλήκτρα 
Κώστας Κεφαλάς – Τρομπέτα
Παναγιώτης Κολοκοτρώνης – Μπουζούκι
Μιχάλης Μπακάλης – Κρουστά
Δημήτρης Μποσινάκος – Τύμπανα
Κώστας Πατσιώτης – Μπάσο
Δημήτρης Σιάμπος – Κιθάρες
Παναγιώτης Τσεβάς – Ακορντεόν 
Carlos E. Perez – Κιθάρες
 
Τραγουδούν: Νικόλας Ραπτάκης, Αναστάσιος Ράμμος, Νατάσα Μηνδρινού
Τεχνικοί: 
Γιάννης Μπαξεβάνης – Ηχολήπτης
 Μενέλαος Ορφανός – Φωτισμοί 
Αργύρης Λιανός – Ηχολήπτης Stage
Νικόλας Πηλιούρης – Stage Manager
Κώστας Μαγονέζος – Προγραμματισμός Media Server
Το HOTEL “Ερμού” Summer σχεδίασε: ο Γιώργος Παντελούκας – GJP design & construction 
Υπεύθυνος Παραγωγής: Νίκη Βίσση Μπούφη
Βοηθός Παραγωγής: Βασίλης Σιμσιρίκης
IMG_3714
IMG_4621
IMG_4693IMG_3877IMG_4691
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *