«Η Βραδιά του Ευχαριστώ» για το επιτυχημένο 2017 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 23 Μαρτίου 2018

make_a_wish

Τη Βραδιά του Ευχαριστώ διοργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης,  με την παρουσία 250 φίλων του Οργανισμού. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 30 εταιρείες για την προσφορά τους, καθώς και οι εθελοντές και δωρητές του Οργανισμού με μακροχρόνια συνεπή συμμετοχή στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αναστασία Μανιά ανακοίνωσε ότι το συντονισμό του Γραφείου Βορείου Ελλάδος αναλαμβάνει η Ντίνα Τέρτση. Η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και εν γένει η Βόρεια Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει το Κάνε-Μια-Ευχή με τρόπο συγκινητικό. Το «Ευχαριστώ» είναι λίγο μπροστά στα όσα κάνουν εθελοντές, δωρητές και χορηγοί. Θα ήθελα μόνο να επισημάνω πώς υπάρχουν ευφάνταστοι τρόποι να σταθεί κανείς κοντά μας αρκεί να το θελήσει και να επικοινωνήσει μαζί μας. Σκοπός μας η ευρεία διάδοση του έργου μας ώστε να φτάσουμε κοντά σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μία απειλητική ασθένεια.»

Ο Διεθυντής Παιδοπνευμονολογικής Μονάδας Γ Παιδιατρικής ΑΠΘ του Ιπποκράτειου κύριος Τσανάκας  μίλησε για το πόσο πολύ βοηθάει την ψυχολογία κάθε παιδιού η εκπλήρωση της ευχής του,  ενώ στο βήμα τoν διαδέχθηκε η Σοφία 17 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει τον Harry Styles και καθήλωσε το κοινό με τα συγκινητικά της λόγια.

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας με αξιοπρέπεια καθώς επίσης και  σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή  προσφορά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

DSC_0040 - Αντιγραφή

Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ Γραφείο Β. Ελλάδος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ντίνα Τέρτση – Συντονίστρια του Γραφείου Β.Ε. του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-Direct

DSC_0057 - Αντιγραφή

Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ Γραφείο Β. Ελλάδος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Άννα Μάνογλου

DSC_0068 - Αντιγραφή

Ιωάννα Μυταφτσή, Δημήτρης Κούβελας

DSC_0072

Karl Chehab του The Met Hotel, Ντίνα Τέρτση – Συντονίστρια του Γραφείου Β.Ε. του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

DSC_0088

Ελεάννα Βλάχου-Τζιτζικώστα, Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

DSC_0094

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου – Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

DSC_0120

Νατάσα Σεκερτζή,Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ Γραφείο Β. Ελλάδος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου – Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),  Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Άννα Μάνογλου

DSC_0245

Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης που πρόσφεραν μια γεύση Κρητικής μουσικής.

DSC_0450

Στέλλα Ζώνιου, Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

DSC_0563

DSC_0563 Σάντρα Ζαφειρακοπούλου – Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Γιάννης Βασιλειάδης του χορηγού KYANA, Αναστασία Μανιά – Πρόεδρος του του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.