Η Ελένη Φιλίνη από το Α ως το Ω: “Να ζεις με αξιοπρέπεια, είναι γενναιότητα”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 21 Δεκεμβρίου 2016

11

Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, γιατί είναι ευλογημένη από τον Θεό με όλα εκείνα τα προσόντα που απαιτούνται τόσο τα εμφανισιακά όσο και τα ψυχικά και βέβαια με πληθωρικό  ταλέντο, αναπόσπαστα στοιχεία και δεινότητες για το επάγγελμα που κάνει! Γιατί, η Ελένη Φιλίνη, είναι η επιτομή της ομορφιάς, της γοητείας και της θηλυκότητας! Το απαστράπτον πρόσωπό της και η καλλίγραμμη σιλουέτα της τραβούν τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού- και όχι μόνο- και δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, όπου εμφανίζεται…Παίζει, χορεύει και τραγουδά με μεγάλη άνεση και ευκολία, διαθέτει μεγάλη σκηνική άνεση, εκπέμπει λάμψη, “προκαλεί σεισμό” στη σκηνή ή στην πίστα, και πάνω από όλα, αγαπά με πάθος τη δουλειά της.

Την αγαπούν όλοι οι συνάδελφοί της και έχει φανατικούς θαυμαστές. Ο εσωτερικός της κόσμος και ο ψυχισμός της με πολλές αρετές, αξίες και ιδεώδη. Τι να πρωτογράψω, φοβάμαι ότι θα ξεχάσω πολλά από αυτά. Για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την δοτικότητα, την καλοσύνη, την ευθύτητα, τη γενναιοδωρία ψυχής, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη και το σεβασμό, προς τον συνάνθρωπο της, την αγάπη της για τα ζώα ,την ευαισθησία αλλά και το δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά της που δεν υφίστανται πια στην εποχή μας…

Τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ του Τάσου Μπαγλατζή “Δοκιμασία” και στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή “Μπρίζον Μπρέικ” που παίζονται στο θέατρο’’ Ελυζέ’’. Απολαύστε μία από τις ωραιότερες γυναίκες -είναι ελάχιστες- της Ελλάδος και μία πραγματική κυρία, την Ελένη Φιλίνη από το Α ως το Ω.

12

Άγγελοι: Οι ψυχές των αγαπημένων μας που μας προστατεύουν από ψηλά.

Βεστιάριο: Μία ολόκληρη ζωή από ρόλους.

Γενναιότητα: Να ζήσεις με αξιοπρέπεια.

Δοκιμασία: Αστυνομικό θρίλερ του Τάσου Μπαγλατζή στο θέατρο Ελυζέ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έρωτας: Η ίδια η ζωή.

Ζωή: Δώρο Θεού.

Ηθοποιός: Εσωτερική ανάγκη έκφρασης και επικοινωνίας.

Θέατρο: Μικρογραφία ζωής.

Ιδεώδη: Στη σημερινή εποχή, που έχει γίνει το χρήμα Θεός, χάνονται…

Κριτική: Σεβαστή μόνο,  όταν είναι αντικειμενική, πράγμα σχεδόν απίθανο.

Λάμψη: Φως.

www

Μπρίζον Μπρέικ: Γέλιο 2 ώρες σε ένα έργο του Γιώργου Μακρή στο Ελυζέ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, Κυριακή και Δευτέρα εντός και εκτός Αττικής.

Νομοταγής: Σεβασμός στον συνάνθρωπο.

Ξένο ρεπερτόριο: Amado Mio.

Ομορφιά: Όταν ξεκινάει από μέσα μας, ακαταμάχητη…

Προσευχή: Επικοινωνία με το Θείο.

Ραδιούργος: Αδύναμος άνθρωπος.

Σχέδια μελλοντικά: Αν υπάρχει υγεία, θα έρθουν τα σχέδια.

Τραγούδι: Άμεση έκφραση και επικοινωνία.

Υπερηφάνεια: Στάση ζωής.

13

Φιλίνη Ελένη: Αδελφή ψυχή.

Χορός: Διεθνής γλώσσα.

Ψήφος: Από αυτήν εξαρτάται η ποιότητα της ζωής μας.

Ωραίο τέλος: Αυτό εδώ το τέλος της συνέντευξης!

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *