Η Επανάσταση του FUSIO-DOSE της Kérastase στα μαλλιά μου!

Από την/τον Christina Politi | 13 Δεκεμβρίου 2016

img_7315

Πώς σε 5 λεπτά βελτιώνεται η ποιότητα των μαλλιών μου; Και όχι μόνο… ενισχύεται και η ένταση του χρώματος στα βαμμένα μου μαλλιά!

img_7275

Είμαι ορκισμένη οπαδός της Kérastase χρόνια τώρα. Ακολουθώ τα προϊόντα, τις θεραπείες, τα λάδια, τα αρώματα, τα πάντα. Μπορώ να αμελήσω πολλά πάνω μου, ποτέ όμως τα μαλλιά μου. Πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκα το Gino Hair and More, ένα κομμωτήριο όαση στο κέντρο της Αθήνας. Το Gino στην οδό Σέκερη, δίπλα στο Alfiere, είναι ένα μοντέρνο παλάτι περιποίησης μαλλιών. Ένας χώρος που σε ανεβάζει ψυχολογικά και που άνετα θα μπορούσες να οργανώσεις ακόμα και κοκτέιλ πάρτι στις λαμπερές λευκές αίθουσες με τα hight-tech αναπαυτικά και κομψά του έπιπλα.

fullsizerender

Με υποδέχτηκε ο Ηair stylist Αλέξανδρος Λιάκος και κάνοντας Διάγνωση Kérastase στα μαλλιά μου, μου πρότεινε να κάνουμε την επαναστατική tailor-made θεραπεία Fusio Dose. Σε πέντε μονό λεπτά στο λουτήρα ο κομμωτής σου μπορεί να «αναστήσει» κανονικά τα μαλλιά σου!

img_7281
Βάσει της Διάγνωσης, αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών και αναλόγως προετοιμάζει ένα πολύχρωμο κοκτέιλ ειδικά για σένα. Εδώ μιλάμε για «μπαρ μαλλιών» με πολύχρωμα cocktails! Απλά, δεν τα πίνεις..λούζεσαι..

Οι επιλογές είναι αμέτρητες: Λάμψη, θρέψη, αναδόμηση, πειθαρχεία, όγκος. Ο,τι ανάγκη και να έχουν τα μαλλιά, τοFusio-Dose έρχεται να την καλύψει άμεσα με μία μόλις εφαρμογή. Για τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών χρησιμοποιήσαμε Conceatre Pixelist για άμεση θρέψη της τρίχας, χωρίς να την βαραίνει, ενώ ενισχύεται και η ένταση του χρώματος. Για άμεση αναδόμηση των μαλλιών, χρησιμοποιήσαμε Concentre Vita-ciment που ενδυναμώνουν την κάθε τρίχα σε βάθος.

img_7274 facetune-1

Για τη θεραπεία χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά. Το Fusio-Dose της Kérastase παρουσιάζει την απόλυτη προσωποποίηση στην περιποίηση και χαρίζει άμεση μεταμόρφωση στα μαλλιά. Εάν έχεις βαμμένα μαλλιά, ακόμη καλύτερα. Απόλαυσα το μασάζ στο λουτήρα και μετά το χτένισμα δεν σταμάτησα να τα χαϊδεύω.

img_7295

Πέραν της αναδόμησης μοσχομυρίζουν κιόλας. Αποφάσισα ότι αξίζει πραγματικά να αφεθώ ξανά στα χέρια του έμπειρου Αλέξανδρου Λιάκου και φυσικά της επαναστατικής ταχύτατης θεραπείας της Kérastase. Γι’ αυτό, φεύγοντας ανανέωσα το ραντεβού μου στο Gino HairandMore για την επόμενη εβδομάδα!

facetune

Mε τον Αλέξανδρο Λιάκο και τον Γιώργο Λάμπρου της Kerastase.

img_7273 img_7272

Στο Gino Hairandmore εχει και nail bar με προιόντα Essie.

 

Το βράδυ στο γύρισμα δεν σταμάτησα να τεστάρω το μόσο μαλακά είναι!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *