Η Μάρθα Αδαμίδου απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις και μας συστήνει την DI.MA.DO

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 20 Νοεμβρίου 2017

9303BD5A-1CD0-4683-90B5-BA9EFF991B4FΜετά από σειρά ετών εμπειρίας στο χώρο της μόδας, η ακάματη και δημιουργική Μάρθα Αδαμίδου ανοίγει τα φτερά της και στον επιχειρηματικό τομέα. Στράφηκε –και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- στο σχεδιασμό ενδυμάτων για τη σύγχρονη γυναίκα αλλά και για το δίδυμο μητέρας- κόρης. Τα ενδύματά της διακρίνονται για την πρωτοτυπία των σχεδίων τους και την ποιότητα των υφασμάτων τους αλλά παράλληλα, αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γυναικείο κορμί. Είναι ό,τι πιο μοντέρνο έχει να παρουσιάσει η σημερινή τάση της μόδας. Η επωνυμία τους DI.MA.DO. Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου, εξηγώντας τους λόγους που ασχολήθηκε με το καινούργιο επαγγελματικό της εγχείρημα, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

04F552C2-D83D-409D-9B2E-E99BD17489E7

-Εκτός από τον χώρο της μόδας που σε γνωρίζουμε τόσα χρόνια, τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείσαι και στον επιχειρηματικό και συγκεκριμένα στο σχεδιασμό ενδυμάτων για τη γυναίκα με επικέντρωση στο δίδυμο μητέρα- παιδί. Μίλησε μου για τη δραστηριότητα σου αυτή με την επωνυμία Di.Ma.Do.

Από μικρή θυμάμαι τη μαμά μου να πατρονάρει και να ράβει ρούχα. Έτσι κι εγώ, όπως τα περισσότερα παιδιά επηρεάζονται από τους γονείς τους, ακολούθησα τα χνάρια της. Σε ηλικία 8 χρόνων σχεδίασα, έκοψα κι έραψα το πρώτο μου ρούχο.  Επίσης, έντυνα με δικά μου φορέματα τις κούκλες μου, όπως κάνει τώρα και η κόρη μου.

Συνεπώς, το ‘’μικρόβιο’’ συνδυασμένο και με την οικογενειακή παράδοση ξαναγεννήθηκε, υλοποιήθηκε και σίγουρα εκτιμήθηκε. Αυτό οφείλεται και στην καλή ανατροφή και το όνομα που έχτισα από τις αρχές που μου έδωσε ο πατέρας μου, με τη στήριξη πάντα όλων αυτών που με αγαπούν και με πιστεύουν.

Δημιούργησα, λοιπόν, μια μοναδική συλλογή  για γυναίκες, καθώς και μια ξεχωριστή σειρά για το δίδυμο μητέρας- κόρης.

 IMG-4383

  • Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Λατρεύω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά! Είμαι δίπλα τους και τα βοηθώ να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα μας!

  • Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Τα χρήματα μου τα ξοδεύω όπως όλοι, για τις ανάγκες της καθημερινότητας, στην ανατροφή των παιδιών μου, στην επένδυση του νέου επιχειρηματικού μου βήματος και ως γυναίκα στην εμφάνιση και την περιποίησή μου.

  • Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Αγαπώ τον καφέ! Πολλές φορές με το άρωμα του εικόνες και αναμνήσεις στήνουν χορό στο μυαλό μου.

  • Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Η αγένεια , η αδιακρισία , η αχαριστία και η κοινωνική κριτική – κουτσομπολιό.

  • Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

‘’Βάζε όρια και μην ξεπερνάς την αξιοπρέπεια σου για κανένα λόγο’’.  Άλλωστε, ‘’τα ξερά κι αδύναμα φύλλα πέφτουν όταν φυσάει’’.

6)    Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Την αλήθεια, γιατί πολλές φορές πληγώνει…

  • Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Να σχεδιάζω ρούχα, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική, να περνάω στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά μου και φυσικά, να διασκεδάζω και να συναναστρέφομαι με αγαπημένους φίλους.

  • Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Δεν θα άλλαζα τον Δήμαρχο σε καμία περίπτωση. Αγαπώ πολύ την πόλη μου με τα όποια προβλήματά της. Αυτό, όμως, που θα άλλαζα είναι η αντιμετώπιση των αδέσποτων στους δρόμους .

  • Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Love- family – trust – faith, άλλωστε το έχω και tatoo  στο αριστερό μου χέρι.

10)  Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη…

Τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, τα ταξίδια σε συνδυασμό με τη δουλειά μου .

 B7BFED72-0138-4163-8C31-380ADF875C6A

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *