Η “Μαντάμ Σουσού” Δήμητρα Παπαδοπούλου κι ο “Παναγιωτάκης” Κώστας Κόκλας στην πρώτη τους δημόσια συνάντηση

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Μαρτίου 2017

madam sousou

Η πρώτη δημόσια συνάντηση της Μαντάμ Σουσούς και του Παναγιωτάκη, του συζύγου της, έγινε χθες στο θέατρο Κάππα, στη βραδιά που οργάνωσε το ΤΑΣΕΗ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την παράστασή του “Δείπνο ηλιθίων“. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου που θα υποδυθεί τη διαχρονική Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά στο θέατρο Παλλάς και ο Κώστας Κόκλας που θα υποδυθεί τον σύζυγό της Παναγιωτάκη, συνάντησαν την κόρη του Δημήτρη Ψαθά, Μαρία, στο “Δείπνο ηλιθίων” και πόζαραν με χαμόγελο και νάζι στο φακό του Cosmopoliti.

DSC_0092

Η Μαντάμ Σουσού θα ανεβεί από τις Θεατρικές Σκηνές σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και θα αποτελεί ήδη, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις της επόμενης σεζόν.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *