Η οικογένεια του Ολυμπιακού κοντά στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Φεβρουαρίου 2017

Őɓʅ؇ ЏďӖIщӔٍ ԏՠϋՌЉJϕ ӔϠɄѕ́ ŋЉā.  (Eurokinissi Sports - ć̏ЏՋϓ ȁ́Ӈө

Δίπλα στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, προεξάρχοντος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ερυθρόλευκη οικογένεια επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, για 7ο συνεχόμενο χρόνο την Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» και μοίρασε δώρα, αγάπη χαμόγελα και κουράγιο στους μικρούς μαχητές της ζωής. Επιπλέον, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ παρέδωσε και φέτος στην Mαριάννα Βαρδινογιάννη μία επιταγή ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου.

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες της ομάδας, το «παρών» έδωσαν ο προπονητής Πάουλο Μπέντο, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής, Φρανσουά Μοντεστό, το μέλος του προπονητικού επιτελείο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Παρούσα ήταν επίσης και το μέλος του Συλλόγου και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά.

Η επικεφαλής της «Ελπίδας», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο έργο του Συλλόγου, προσφέροντάς του μία τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ μου Βαγγέλη. Αγαπητοί μου φίλοι, παιδιά, όλοι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού. Σας καμαρώνουμε σήμερα εδώ. Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο νοσοκομείο μας. Η κα. Νταϊφά επίσης είναι εδώ, μια αγαπημένη φίλη. Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην αρχή κάθε χρόνου είναι θεσμός πια για μας και προτεραιότητα για σας απ’ όσο φαίνεται. Μας συγκινεί πολύ. Φέρνετε τη λάμψη της χαράς και του ενθουσιασμού στα πρόσωπα των παιδιών που σας περιμένουν με πολλή και μεγάλη αγωνία. Είχαμε, πραγματικά επί μέρες τώρα, δεχθεί την πολιορκία των μικρών μας φίλων εδώ που ρωτούσαν πότε θα έρθετε. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για την παρουσία που είναι πολύτιμη. Πέρα από τα ωραία δώρα που φέρνετε στα παιδιά, υπάρχει πάνω απ’ όλα και η διαβεβαίωση από μέρους σας πως θα είστε στο πλευρό μας πάντα. Θα μας δίνετε δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούμε εδώ, οι γιατροί, το προσωπικό και οι φίλοι που στην καθημερινότητα μας, μας βοηθούν και πολλοί απ’ αυτούς είναι σήμερα κοντά μας. Η στήριξη του Ολυμπιακού, και ιδιαίτερα του αγαπητού μας φίλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι συγκινητική και συνεχής. Τόσο στο Σύλλογο «Ελπίδα» όσο και στο όραμα της ελπίδας. Πραγματικά εκτός από τη φυσική σας παρουσία σήμερα εδώ στο χώρο, έχετε στηρίξει κατ’ επανάληψη με δωρεές το νοσοκομείο μας και την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Έχετε γίνει για μας δικοί μας άνθρωποι. Τόσο ο κ. Μαρινάκης όσο και μέλη της ομάδας, εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αυτό το εκτιμώ βαθιά και με συγκινεί και κρατάει μεγάλη θέση στην καρδιά μου η ομάδα σας. Το αστεράκι του Ολυμπιακού, που έχουμε τοποθετήσει στον τοίχο των αστεριών, υπενθυμίζει κάθε στιγμή ότι έχουμε κοντά μας έναν τόσο μεγάλο σύμμαχο. Θα ήθελα πάλι να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την επίσκεψή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας. Στα παιδιά, τους γονείς, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα μέλη της «Ελπίδας». Ως ανάμνηση των στιγμών αυτών και ως αναγνώριση της σημαντικής σας συμβολής στο έργο μας θα θέλαμε να απονείμουμε στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλα τα μέλη της ομάδας. Εύχομαι μια ειρηνική και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία ευτυχία πολλές επιτυχίες στην ομάδα και τους στόχους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του χαρακτήρισε λειτούργημα το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά της «Ελπίδας», τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κι εγώ και η ομάδα μας που βρισκόμαστε για 7η συνεχόμενη χρονιά δίπλα στο ίδρυμα «Ελπίδα» και την κα. Βαρδινογιάννη. Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ιερή προσπάθεια που κάνετε. Τα έχουμε πει πολλές φορές, μακάρι αυτό που γίνεται εδώ να γινόταν πολλές φορές στη χώρα μας και από άλλους. Σίγουρα θα είχαμε μια διαφορετική εικόνα. Εμείς στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε αυτό το λειτούργημα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε για τη χώρα μας. Είμαστε δίπλα σας. Συνεχίστε στα χρόνια που έρχονται να προσφέρετε όσο μπορείτε από την πλευρά σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας”

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ "ΕΛΠΙΔΑ" Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΙΦΑ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ "ΕΛΠΙΔΑ"

Εμμανουήλ Παπασάββας (Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»), Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ "ΕΛΠΙΔΑ"

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Εμμανουήλ Παπασάββας (Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»), Βαγγέλης Μαρινάκης

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ "ΕΛΠΙΔΑ"

Βαγγέλης Μαρινάκης,  Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ειρήνη Νταϊφά, Εμμανουήλ Παπασάββας (Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»)

ΦΩΤΟ 6

Τσόρι Ντομίνγκεζ (Παίκτης Ολυμπιακού)

ΦΩΤΟ 7

Ντιόγκο Φιγκέιρας (Παίκτης Ολυμπιακού)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *