Η πιο γλυκιά φιλανθρωπική εκδήλωση με τον Στέλιο Παρλιάρο από το Grand Hotel Palace

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 3 Δεκεμβρίου 2017

zp_19795_parliaros (1)

Το Grand Hotel Palace διοργάνωσε πρόσφατα την πιο γλυκιά φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού της Θεσσαλονίκης για το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, παρουσία του διακεκριμένου ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάριου!

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που ανταποκρίθηκε με θέρμη και ενδιαφέρον σε αυτό το «γλυκό» κάλεσμα. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου.

Στην  εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουγιούρης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Άκης Δρεπανίδης, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS κα Ελπίδα Πανέρα, καθώς και η  Μητέρα SOS από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Γεύση Αγγέλογλου.

Στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε το παρών, ετοίμασε τις ευφάνταστες δημιουργίες του και μύησε το κοινό στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής καθώς μετέδωσε το μήνυμα πως η ζωή μπορεί να είναι μικρή αλλά όχι και πικρή!

Μέρος των εσόδων της βραδιάς δόθηκε για τις ανάγκες των παιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου!

Mέγας Χορηγός: Grand Hotel Palace

5

Τάσος Γκομώλης, Πλαστικός Χειρουργός εκ των χορηγών της εκδήλωσης, Στέλλα Ντόκα εκ των χορηγών Doca0029Οι κυρίες της ομάδας στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Tασούλα Ιωαννίδου, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Ελπίδα Κορρέ Ελίνα Τσίγκα Κωνσταντινίδου – εκ των χορηγών ΜΑΚΒΕΛ, Στελλίνα Τρωιάνου0055Φίλη Ζελελίδου, Παναγιώτης Ζελελίδης του μέγα χορηγού Grand Hotel Palace

0092Γλύκα Δεδέογλου, Κλέαρχος Σταματουλάκης Ψυχολόγος και Σύμβουλος Υγείας, εκ των χορηγών της εκδήλωσης, Ντόμη Δεδέογλου0131Ελπίδα Πανέρα, Πρόεδρος Παιδικών Χωριών SOS Β. Ελλάδος, Κατερίνα Σεμελή, εκ των χορηγών Zoniou, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ναυσικά Καλλικράδα, εκ των χορηγών Zoniou

0059

Παναγιώτης Ζελελίδης, Νούλη Χατζηανδρέου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Ελπίδα Κορρέ

0153Μαριάννα Τριανταφύλλου, Πόλυ Δεδέογλου0178Αγάπη Παπαδοπούλου, εκ των Χορηγών Χρυσή Ζύμη, Στέλιος Παρλιάρος0276Ειρήνη Πασχαλέρη, Ανδριάνα Ανδρέου Καλοπούλου0388Φώτης Χρυσανθίδης, Άκης Δρεπανίδης, Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Στέλλιος Παρλιάρος, Γεύση Αγγέλογλου, Μητέρα SOS από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *