Η Diesel συνεργάζεται με την Naomi Campbell για καλό σκοπό

Από την/τον Christina Politi | 23 Απριλίου 2017

2017_02_07_DIESEL_15_1410_E

Το διάσημο brand ρούχων Diesel ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Naomi Campbell σε μια νέα καμπάνια για καλό σκοπό, με τίτλο Child at Heart. 

Tα σχέδια της νέας συλλογής προέκυψαν από ζωγραφιές παιδιών που επισκέπτονταν τα κεντρικά γραφεία της Diesel στην Ιταλία και “ήταν ενθουσιασμένα που θα συμμετείχαν σε ένα τέτοιο project”, είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicola Formichetti. Ήταν ένα project που τους έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούν δημιουργικά και να δουν πώς θα μπορούσαν να απεικονίσουν σύμβολα της αγάπης, όπως η καρδιά και η πασχαλίτσα. Οι ζωγραφιές μετατράπηκαν σε μια πλήρη συλλογή από T-shirts και φούτερ. 

2017_02_07_DIESEL_23_2064_HΗ Diesel συνεργάζεται με τη Naomi Campbell για καλό σκοπό

Η ιδέα της συνεργασίας γεννήθηκε όταν η Naomi Campbell απένειμε στον ιδιοκτήτη της Diesel και πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Only the BraveRenzo Rosso, το Award of Courage στο AmFAR gala (Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS) του 2015. Τότε, του πρότεινε να συνεργαστούν σε ένα κοινό project με το οποίο οι δύο οργανώσεις τους – η Campbell είναι εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Fashion for Relief θα ένωναν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Από εκείνη τη στιγμή, αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project. Είμαι πολύ περήφανος που το παρουσιάζουμε την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι“, είπε ο Rosso. “Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και το Child at Heart θέλει να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και να απλώσει το χέρι σε όσους έχουν μείνει πίσω. Περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι σημαντικές στο να δημιουργήσουμε την κοινωνία που θέλουμε να ζούμε και το μέλλον που μας αξίζει”. 

2017_02_07_DIESEL_20_1854_G

Ο οργανισμός Only the brave έχει μέχρι στιγμής στηρίξει περισσότερες από 170 πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο και έχει βοηθήσει περισσότερους από 180.000 ανθρώπους. Όλα τα έσοδα από τη συνεργασία Child at Heart θα διατεθούν στην οργάνωση Fashion for Relief. 

2017_02_07_DIESEL_18_1632_E 2017_02_07_DIESEL_17_1548_C

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *