Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος: Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο φετινός Αστερούλης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Νοεμβρίου 2016

223617

Αστέρια σε όλα τα σχολεία! Δεκαοκτώ χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Με μία συμβολική δωρεά των €2 μπορούμε να αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι και να γράψουμε την Ευχή μας για τα άρρωστα παιδιά. Τόσο απλά, ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης. Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου,μας επιτρέπει να καλύπτουμε από τα έσοδα του προγράμματος. Το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται σε όλα τα σχολεία και σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης!

223616

Με μεγάλη επιτυχία και την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της Teleperformance Hellas, πραγματοποιήθηκε  η Αστερομέρα 2016, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρίες αλλά και ιδιωτικούς φορείς, σε όλη τη χώρα. Χάρη στην αφοσίωση και την ομαδική δουλειά περισσότερων από 100 εθελοντών του Οργανισμού και εργαζομένων της Teleperformance Hellas, που επίσης βοήθησαν εθελοντικά, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, xιλιάδες αστέρια, χάρακες και εκπαιδευτικά φυλλάδια, καταμετρήθηκαν και συσκευάστηκαν, για να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας. Το Αστέρι της Ευχής αποκτά πλέον διαφορετικό χρώμα περιγράμματος στην πίσω όψη, εκφράζοντας κάθε χρόνια κάτι διαφορετικό. Φέτος με το κόκκινο χρώμα η χρονιά συνδέεται με την αγάπη το σκοπού μας.

223619

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσίαση του Μάρκου Σεφερλή ως νέου ΑΣΤΕΡΟΥΛΗ, που τίμησε με την παρουσία του και βοήθησε και εμπράκτως, συμμετέχοντας στο αστερο-μέτρημα! Μαζί με τη Φαίη Σκορδά, η οποία είναι η Πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι δύο άνθρωποι που βοηθούν ενεργά και ταυτόχρονα προβάλλουν το έργο του Οργανισμού.

Ο ίδιος μας είπε: “Χαίρομαι που μού δίνεται η ευκαιρία να έρθω πιο κοντά στα παιδιά και τον Οργανισμό, να πλησιάσω πολύ περισσότερο σε ανθρώπους και να τους μιλήσω για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ώστε να καταλάβουν το σπουδαίο έργο που επιτελεί και να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ η δύναμή του.” “ Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους, ένα μήνυμα πολύ ουσιαστικό και βαθιά εκπαιδευτικό: Το υγιές παιδί για το άρρωστο παιδί. Ο Μάρκος Σεφερλής, στηρίζει το έργο μας εδώ και χρόνια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα τον έχουμε κοντά μας ως Αστερούλη, για να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας! Όλοι μαζί ενωμένοι, με μια μικρή κίνηση αγάπης, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα από τα 650 παιδιά που νοσούν ετησίως”, δήλωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

223618 Από το 1997 έως και σήμερα, ο Οργανισμός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.600 μαγικές Ευχές παιδιών ενώ περισσότερες από τις μισές Ευχές υιοθετούνται μέσα από το Αστέρι της Ευχής! Ο αριθμός των παιδιών που μας έχουν ανάγκη, καθημερινά αυξάνεται γι’ αυτό καλούμε όλον τον κόσμο να μας υποστηρίξει αγοράζοντας Αστέρια Ευχής, με σκοπό να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε ακόμα περισσότερες Ευχές Παιδιών

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *