Κεφάλια – έργα τέχνης στο κομμωτήριο “Si Belle Coiffure”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Οκτωβρίου 2017

α5555

Κάθε φορά που έβλεπα τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο, θαύμαζα -εκτός από το ταλέντο του- και τις μεταμορφώσεις που έκανε στα μαλλιά του. Ειδικά, στις τελευταίες του θεατρικές εμφανίσεις, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Ήθελα να μάθω ποιο είναι το μυστικό του, ποια… χέρια δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα στο κεφάλι του.

Το έμαθα πριν λίγες μέρες, όταν επισκέφτηκα το Si Belle Coiffure στα Πατήσια και αφέθηκα στην Εύα Χαλιάσου να… μεταμορφώσει τα μαλλιά μου, και σε κούρεμα και σε χρώμα. Αν για τη γυναίκα θεωρείται πολύ φυσικό να βάψει τα μαλλιά της και να ανανεώσει το στιλ της, για τον άνδρα είναι ακόμα λίγο θέμα ταμπού, η ανανέωση στα μαλλιά, αν δεν γίνεται λόγω ρόλου ή επαγγέλματος.

Στο  Si Belle Coiffure όμως, βρίσκεις τι σου ταιριάζει -μετά από αρκετή αναζήτηση σε ορισμένες περιπτώσεις σαν τη δικιά μου, που τα.. ψειρίζω παραπάνω όλα-, μεγάλο πλεονέκτημα η ύπαρξη πριβέ χώρου και έτσι, αφήνεσαι στους ειδικούς για κεφάλια έργα τέχνης!

α432

Η Εύα ψάχνει πολύ όλες τις νέες τάσεις στο κούρεμα και  ό,τι αφορά τις τεχνικές βαφής των μαλλιών. Τα δοκιμάζει πρώτα στα δικά της μαλλιά, γι΄αυτό και η εμφάνισή της δεν είναι ποτέ η ίδια. Αλλάζει κούρεμα και χρώμα κάθε φορά που θέλει να δει πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα πριν χρησιμοποιήσει τα νέα υλικά στο κομμωτήριό της. Για τα δικά μου μαλλιά, εφάρμοσε μία καινούργια τεχνική που λέγεται Γούνα και δεν βάφει τις ρίζες αλλά κάνει επιφανειακό βάψιμο με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ στο κούρεμα το έσβησε από πίσω προς τη φράντζα σαν ombre.

α56

Για να το καταλάβετε καλύτερα, δείτε βήμα βήμα τη… μεταμόρφωση και τολμήστε το, όπως έκανα κι εγώ!

α7 α2 α3 α8 α99 α4

α6

Το Si Belle Coiffure βρίσκεται σε μια πολύ ωραία γειτονιά, στη Λαμπρινή στα Πατήσια και στο πίσω μέρος έχει κι αυλή που χαλαρώνεις κάτω από τα δέντρα πίνοντας καφεδάκι.

α444

Εκτός από την επιμέλεια στα μαλλιά -ανδρικά και γυναικεία- διαθέτει και περιποίηση νυχιών, για κάθε γυναίκα που θέλει ολοκληρωμένη φροντίδα σε μαλλιά και νύχια

?

Άποψη του κομμωτηρίου

α87

Η Εύα Χαλιάσου κουρεύοντας τον Κώστα Σπυρόπουλο

00000000

Με πολύ οικονομικές τιμές, σε ένα ωραίο περιβάλλον με ηρεμία και με ανθρώπους επαγγελματίες που ξέρουν τι θέλει κάθε… κεφάλι για να αναδειχτεί, το Si Belle Coiffure θα γίνει το αγαπημένο σας κομμωτήριο!

Βρείτε όλες τις πληροφορίες στη σελίδα του στο facebook εδώ

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *