Κιμ εναντίον Τζέσικας..  Feud νούμερο 2..

Από την/τον Christina Politi | 11 Φεβρουαρίου 2018

Η Κιμ Κατράλ σε πρωτοφανές ξέσπασμα, έγραψε τα πιο σκληρά λόγια εναντίον της «υποκρίτριας» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Ο αδερφός της Κιμ Κατράλ πέθανε πριν λίγες ημέρες και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (που πρόσφατα δήλωσε έκπληκτη και πληγωμένη μαθαίνοντας ότι δεν ήταν στ’ αλήθεια φίλες με την Κιμ Κατράλ) έστειλε δημοσίως τα συλληπητήριά της διαμέσου instagram.

Η Κατράλ αντέδρασε με αυτό το λυτρωτικό ξέσπασμα:

IMG_7394

Η φωτογραφία γράφει «Δε χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου σ’ αυτή την τραγική για μένα περίοδο Σάρα Τζέσικα Πάρκερ», κι αν αυτό δεν ήταν αρκετά εύγλωττο, η Κατράλ γράφει:

«Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ’.  Οι συνεχείς προσπάθειές σου επικοινωνίας είναι μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν στα αλήθεια και τότε και τώρα.

Θέλω να γίνω ΠΟΛΥ σαφής (αν δεν ήμουν ήδη). Δεν είσαι οικογένειά μου, ούτε φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας ώστε να ξαναχτίσεις/επιδιορθώσεις την εικόνα σου ως το «καλό κορίτσι».

Η Κιμ πρόσφατα δήλωσε πως στα 61 δεν θέλει πια να παίρνει αποφάσεις για την καριέρα της αλλά για τον εαυτό της και μόνο.

H Τζόαν Κρόφορντ και η Μπέτι Ντέιβις τι θα έκαναν άραγε άν υπήρχαν στα χρόνια τους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Flashdanced

    2018/02/11 στις 14:41

    Χαχαα!! Η Τζόαν και η Μπέτι θα είχαν “κάψει” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… και μαζί και εμάς!!

  2. Flashdanced

    2018/02/11 στις 14:56

    Χαχαα!! Η Τζόαν και η Μπέτι θα είχαν σίγουρα “κάψει” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… και μαζί κι εμάς!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *