Λαμπερή εκδήλωση για τα πρώτα γενέθλια της MIA Aesthetics®

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Ιουνίου 2018

.1

Με μία λαμπερή εκδήλωση στο χώρο της στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 98 στην Πλατεία Μαβίλη γιόρτασε η MIA Aesthetics® τον ένα χρόνο παρουσίας της στην Έλλαδα, παρουσία εκπροσώπων της εγχώριας showbiz αλλά και πλήθους κόσμου που την στηρίζει από το ξεκίνημά της.

2Παναγιώτα Βλαντή

3Ναταλία Δραγούμη

4Μάριος Ντερντές, Ναταλία Δραγούμη

5 Σόλων Τσούνης, Κατερίνα Κωστοπούλου, Έκτορας Χατζηπαναγής

6Γιώργος Ντάβλας, Σόνια Καζόνι

7Χάρης Ντάβλας, Έλενα Κελεσίδη

8Ναταλία Δραγούμη, Σόλων Τσούνης, Μία Χραμά

9Σάντυ Μπήτρου, Χριστίνα Παπαναστασίου

10Μάριος Ντερντές, Κωνσταντίνα Κλαψινού

11Λαμπρινή Πολυγένη, Τιτή Ντολαπτσή

12Κατερίνα Νικολίτση, Φένυ Μπούζα

13Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη

14Ντία Καζάκου, Γιώτα Λίγκρη

15Λυδία Αγγελοπούλου, Μία Χραμά, Έλενα Κελεσίδη

16Μάριος Ντερντές, Ειρήνη Νικολέλη

17Τζένη Οικονόμου, Πηνελόπη Κατσαούνου

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από τη Μία Χραμά και έπειτα από μόλις έξι χρόνια μετράει συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Ως κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Κοσμετολογία προσφέρει στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κλάδους της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και αφαίρεσης ρυτίδων χωρίς νυστέρι, του μόνιμου μακιγιάζ (αισθητικό & ιατρικό), της τοποθέτησης εξτένσιον βλεφαρίδων και της αφαίρεσης τατουάζ, ενώ συνεργάζεται στενά με πολλούς ιατρικούς κλάδους, όπως η Γυναικολογία, η Ογκολογία, η Στοματική και η Γναθοπροσωπική Χειρουργική, η Πλαστική Χειρουργική και η Δερματολογία.

Παράλληλα εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation, βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι, καθώς και την πιο εξελιγμένη μέθοδο lifting χωρίς νυστέρι ”PLASMA TREATMENT”, για την οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος  της PlasM σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η επιτυχία της MIA Aesthetics® στηρίζεται στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

MIA Aesthetics® Greece

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 98, Τ.Κ. 11528, Αθήνα, Τ. 210 777 99 44,
Ε. contact@mia-aesthetics.gr,  W. www.miaaestheticsgreece.com

Facebook: MIA Aesthetics Greece, Instagram: @mia_aesthetics_greece

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *