Λαμπερή εκδήλωση για τη νέα Always Platinum

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Ιουλίου 2017

2

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ειδυλλιακό χώρο του Balux Prive, η δημοσιογραφική εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας γενιάς σερβιέτας, Always Platinum. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προϊόν μέσα από ένα διαδραστικό event. Ενημερώθηκαν για την επιστήμη πίσω από την ανάπτυξη του προϊόντος, παρακολουθήσαν life coaching σεμινάριο, γυμνάστηκαν με απλές ασκήσεις Pilates και έμαθαν χρήσιμα tips μακιγιάζ.

78

342

36

0000

34

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασε η Νάντια Μπουλέ ενώ συμμετείχαν με ομιλίες και δραστηριότητες η Διευθύντρια Επικοινωνίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Procter & Gamble, Bogdana Rusescu, η επιστήμονας της Procter & Gamble Sylvia Lankhof, η Life Coacher Νάνσυ Μαλλέρου, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και η αισθητικός Ελένη Παπαδοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

8

5 4 2 1 12 13 14 144 23

3

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *