Λαμπερό εορταστικό φιλανθρωπικό δείπνο από το ίδρυμα Ιωάννης & Άννα Βελλίδη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 27 Ιανουαρίου 2018

4.

Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό δείπνο, πού διοργάνωσε το ίδρυμα Ιωάννης & Άννα Βελλίδη στο restaurant Grada Nuevo.Το εξαιρετικό μενού με θαλασσινές επιλογές επιμελήθηκε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Απόστολος Ρήγας και τη μοναδική μουσική επιμελήθηκε  ο dj  Διογένης Μαριόλας. Μέρος τών εσόδων της εκδήλωσης διατέθηκαν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Ιωάννης & Αννα Βελλίδη.

5.

Mαρία Μπαχαράκη και Ιφιγένεια Κουτσουβέλη, Axel.

6.

Γεωργία Ματζάνου, μεγάλος χορηγός Ελληνικού Χρυσού.

7.

Αναστασία Μουστάκα χορηγός Σουρωτής και Μένη Ρογγότη.

8.

Αντωνία Καρρά, μέλος εθελοντικής ομάδας και χορηγός της εκδήλωσης, Εύα Κοντού, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Βελλιδείου.

11.

Βιβή Διαμαντίδου χορηγός Διαμαντίδης Έπιπλα και η Ντόλλυ Ζερβού μέλος της εθελοντικής ομάδας του Βελλιδείου.

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *