Μαρινέλλα-Βιτάλη-Γλυκερία: αναβάλλεται η συναυλία στην Πετρούπολη. Η αιτία – τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Σεπτεμβρίου 2017

19250691_10155427420889322_2734553582584623367_o

Τρεις μεγάλες κύριες του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, Για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, είχε προγραμματιστεί συναυλία στην Πετρούπολη. Λόγω μίας  παρατεταμένης ίωσης,  γαστρεντερίτιδας, που ταλαιπωρεί την Μαρινέλλα, η συναυλία  <ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ –ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ -ΓΛΥΚΕΡΙΑ>,  που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου  στο θέατρο ΠΕΤΡΑΣ στην Πετρούπολη, αναβάλλεται .

Το κοινό που έχει εξασφαλίσει εισιτήρια, μπορεί να τα εξαργυρώσει από τα σημεία προπώλησης από τα οποία αγοράστηκαν, από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό για την αναπάντεχη αυτή  ταλαιπωρία.

Η εταιρεία παραγωγής

Α Ο LIVE PRODUCTIONS LTD

Εμείς ευχόμαστε στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα γρήγορη ανάρρωση

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *