Μελίνα Ασλανίδου: “Το άρωμα” έγινε video clip

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Δεκεμβρίου 2017

 

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ Νο1Το συναισθηματικό και “εσωτερικό” τραγούδι με τίτλο “Το Άρωμα” που περιέχεται στο τελευταίο album της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», οπτικοποίησε πρόσφατα η ερμηνεύτρια. Οι συντελεστές του τραγουδιού και του video clip αλλά και η ίδια η ερμηνεύτρια μοιράστηκαν λίγα λόγια γι αυτό το project που έχει “άρωμα ψυχής”.

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ Νο4

Η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρει χαρακτηριστικά:

« ¨Το Άρωμα¨ είναι ένα τρυφερό ταξίδι μέσα από την αίσθηση του ανθρώπου που συνδέει περισσότερο πρόσωπα καταστάσεις και στιγμές  με τη μνήμη μας. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ την Ρεβέκκα Ρούσση για τα λόγια ψυχής, τον Κώστα Μηλιωτάκη για την υπέροχη μουσική και τον Μιχαήλ Μαυρομούστακο για τις εικόνες. Όλα είναι στιγμές, όλα είναι “Άρωμα”…»

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ Νο3

Ο δημιουργός της μουσικής Κώστας Μηλιωτάκης : «Η φωνή της Μελίνας είναι από μόνη της έμπνευση! Την είχα στη σκέψη μου, την άκουγα όταν έγραψα την μουσική και αυτό το τραγούδι δεν θα μπορούσε να είχε κάτι άλλο εκτός από το «´Άρωμα», την φωνή της και την μοναδική της ερμηνεία!»

Η στιχουργός Ρεβέκκα Ρούσση καταθέτει τα τρυφερά της λόγια για το μοναδικό αυτό τραγούδι: «¨Το Άρωμα¨ γράφτηκε πάνω στην μουσική και αφορά στην απώλεια. Την απώλεια που σε κάνει να θέλεις εμμονικά να κρατήσεις μια στιγμή θύμησης μέσω μιας αίσθησης. ¨Το Άρωμα¨ δεν θα μπορούσε να έχει άλλη φωνή και ψυχή παρά μόνο αυτήν της Μελίνας.

Ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαυρομούστακος λέει: «Στον ιδιαίτερο και νοσταλγικό χώρο της βίλας «Μπότση» δημιουργήσαμε με σεβασμό και τέχνη το νέο βίντεο κλιπ της αγαπημένη μας καλλιτέχνη  Μελίνας Ασλανίδου. Εύχομαι με πολύ ενθουσιασμό να ταξιδέψει σαν δυνατό ¨Το Άρωμα¨, και να μας μαγέψει.»

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ Νο2

Το νέο video clip της Μελίνας Ασλανίδου «Το Άρωμα» κυκλοφορεί από την Heaven music.

Απολαύστε το νέο video clip «Το Άρωμα» ΕΔΩ:

https://youtu.be/R6KCSZFy0JI

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *