Με δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture στο Φεστιβάλ των Καννών

Από την/τον Christina Politi | 29 Μαΐου 2017

Petra Nemcova

Με δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture εμφανίστηκαν διάσημες κυρίες στο Φεστιβάλ των Καννών. Η Petra Nemcova μαγνήτισε τα βλέμματα με τη γαλάζια δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture στο Gala του amFar, κερδίζοντας θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebritieς. Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.elleuk.com/ fashion/celebrity-style/news/ g31803/best-dressed- celebrities-at-the-am/?

PetraNemcova2

IsabeliFontanaΗ Isabeli Fontana  για την εμφάνισή της στο Fashion for Relief Gala, που διοργάνωσε η Naomi Campbell, βρέθηκε στη λίστα των πιο καλοντυμένων από το αμερικανικό ΕLLE. Στην ίδια λίστα και η Μαριέττα Χρουσαλά!

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.elle.com/ fashion/celebrity-style/news/ g29914/red-carpet-dresses- fashion-for-relief-fashion- show-2017/

MariettaHrousala

CarolineStanburyΗ Caroline Stanbury εμφανίστηκε στο amFar Gala με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *